Hogyan érjem el, hogy a testvéreim szóba álljanak anyánkkal? Nagyon szeretném
Anyánk nem éppen a legjobb ember a világon, ezt látom. Apánk halála után lett egy pasija, aki nagyon irányította. Ezért a testvéreim sorra elfordultak tőle. Tényleg csinált anyu hülyeségeket, egyik tesómmal hitelt vetettek fel (nekik nem adtak volna, de úgy gondolták hogy tudják törleszteni, de nem tudták végül fizetni, így tesómnak kell(illetve a többiek is beszállnak)) ez volt a legnagyobb hülyesége. Plusz a másik tesómmal nagyon csúnyán összevesztek, és nővérem nem engedte, hogy elmenjen a barátja temetésére anyám pasija, így végül anyám sem ment, ami nem volt szép tőle tudom. Szóval szerintem nővéremben munkálkodik a gyűlölet, amiért anyu nem volt mellette mikor meghalt a párja. Ezt teljesen megértem amúgy! De úgy veszem ki hogy a két fiútesónkat ő irányítja, az ő hatása, hogy nem akarnak békülni (plusz ugyebár a hitel az egyik bátyám esetében)
De szerintem ez már a múlt. Anyu is megbánta, szétmentek a pasijával. Próbál újra része lenni tesóim életének, de ők még a telefont is rárakják. Tudom, hogy valahol nekik is megvan az igazuk. De én meg szeretném, ha végre egy család lennénk. Mit tehetnék?
17L
Valószinű ennél több is történt már a múltban csak te nem érzékelted a gondokat mert még kicsi voltál,
ha anyúd újra talál egy pasit megint a gyerekei szorúlnak háttérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!