Úgy veszem észre a barátommal nem törődik az anyja. Jól gondolom?
Magas vékony, 23 éves, otthon lakik a szüleivel. Van neki munkája, pénze. De bármikor találkozunk mindig éhes. Kérdezem délután 2kor, ebédeltél: későn reggeliztem tojásrántottát. Máskor: nem ettem ma még semmit. Mondom nálunk XY volt a kaja, mire ő: nálunk ilyesmi nem szokott lenni, mert apám nem szereti, anyám meg olyat főz amit apám szeret. Én szendvicset ettem. Egyszer volt hogy mondta hogy finom kaja volt, de neki már alig jutott mert az apja megette majdnem mindet. Mind a 3an dolgoznak, van pénzük. Nekem ez olyan fura, hogy egy szem gyereke, és nem kedvez neki abban hogy mit egyen...
Én úgy sajnálom őt...
Szerintem meg pont ez a lényeg, hogy a kérdés ez volt.
Nyilván nem fog éhenhalni, hanem enni fog. Viszont az anyukám ezt sosem csinálná meg, hogy látja, vagy tudja, hogy én még nem ettem és felzabálnak mindent. Vagy olyanokat főznek, amiket nem szeretek. Én is tudok főzni, szoktam is, de ettől még ezek a húzások nagyon rosszul esnének és én képtelen lennék a gyerekemmel megtenni ezt.
Kérdező, ha nem tetszenek a válaszok, nem kell kérdezni. Látom mindenkit lepontozol. Akkor is úgy tartom, hogy nem csecsemő, szolgálja ki magát
...későn reggeliztem tojásrántottát...Máskor:nem ettem ma még semmit....
Miért reggelizett későn, elzavarták az asztaltól? Kétlem, gondolom későn kelt és ment reggelizni. Meg hogy még nem evett semmit----szerintem lusta kiszolgálni magát, van ilyen ismerősöm, közel 30 éves, ha az anyja nem viszi be neki tálcán a kaját, inkább nem eszik. Nehogy már az anyja legyen a hibás a pasidnak......
Én nem pontoztam le senkit.
Az ha én pontoznék, attól nem lennének ilyen százalékok. A többi kommentelő is pontozhat nem csak a kérdés kiírója!!
Kérdező felnött emberről beszélsz nem egy gyerekről
ha éhes hát csinál magának valamit,
neked se köteleséged őt etetni,
pont az ilyen hozzáállás miatt lesznek önállotlanok a férfiak mert először anyuci aztán egy túlbuzzgó barátnő kiszolgálja öket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!