Mit kezdjünk a szomszédunkkal aki akár este 11-kor is
maxon nézi a tv-t?
Figyelt kérdés
Idős bácsiról van szó, épp ezért mindenki toleráns Vele. Próbáltak már beszélni Vele erről, ugyanis a fölötte lakók nem tudtak aludni a zajtól, nekünk kicsi gyerekünk van, előfordul, hogy reggel 6-kor arra ébredünk, hogy bömböl a tv . Én egyszer nagyon ideges lettem egy késő este amikor a Pici miatta nem tudott elaludni és levágtam az automatáját de nagyon rosszul éreztem magam miatta, megbántani nem akarom, mit tehetnék?
A gyerekbömbölés is borzasztó irritáló, meg a hangos TV is.
És akkor tegyél igazságot.
A legjobb ötlet tényleg a fejhallgató, de rendőrt hívni...
2013. márc. 24. 22:57
13/21 anonim válasza:
Szerintem is a fejhallgató a legjobb ötlet. És úgy adjátok oda neki, hogy mondjátok, hogy ezzel jobban fogja hallani a tévét (olyat vegyetek, amit kipróbáltatok és tényleg jó hangos), és mellesleg titeket se zavar. Ha pozitívan álltok a kérdéshez, biztosan megérti és használni fogja.
Esetleg dobjatok össze neki vezeték nélküli fülesre, akkor még azzal is érvelhettek, hogy így a konyhából is ugyanolyan jól hallja a tévét, ha kimegy egy pohár vízért :)
2013. márc. 24. 23:07
14/21 anonim válasza:
Szerintem minden egyes alkalomkor át kellene menned és szólni neki, hogy halkítsa lejjebb(ha elég kitartó vagy a 4. után nem fogja hangosan nézni a tv-t.) Ezt úgy egy hónapig csinálnám (igen akár minden nap), aztán felkeresném a közös képviselőt napközben, hogy találjunk rá közös megoldást. Innentől kezdve, ha a bácsi hangosan nézné ismét a tv-t már nem hozzá, hanem a közös képviselőhöz kopogtatnék, igen ha kell este 11-kor. Ötletként fel lehet dobni a fejhallgatót (vezeték nélkülit) a nagyothalló készüléket (bár szerintem nem fogja hordani) és talán hangszigetelést is (akár nálatok, akár nála, vagy mind2töknél)...végső soron meg rendőrség...de előtte legyen lejegyzőkönyvezve hogy beszéltetek a közös képviselővel...
2013. márc. 25. 08:49
15/21 anonim válasza:
Csak nem a Báthori utcában laksz? :D:D
2013. márc. 25. 11:45
16/21 anonim válasza:
Egy ártatlan öreg , nem kell letámadni nem rosszindulatból süket, van megoldas ahol jóindulat van
2013. márc. 25. 12:41
17/21 anonim válasza:
De a hallókészülékét meg nem hajlandó megjavíttatni!
2013. márc. 25. 12:44
18/21 anonim válasza:
Na 16-os szentemberke, mi a békés megoldás szerinted? :D
2013. márc. 25. 15:52
19/21 anonim válasza:
Feljelentés, rendőrség. Akár ki is lehet hívni, este, azonnal, aamikor zajong. Este tíz után csendhábprításnak minősül, amit művel.
2013. márc. 25. 16:15
20/21 anonim válasza:
Cseszhető a jóindulat, ha közben a jajszegénybácsizás miatt a többi lakó (köztük a kisbaba) nem tud normálisan létezni. Dobjanak neki össze egy fülesre, adják oda névnap/szülinap stb ürügyén, hogy ne sértődjön meg az öreg,hanem inkább ajándéknak vegye, kész. Egy ember miatt nehogy már 20 másik sz***jon, meg érezze rosszul magát.
Amúgy van egy érzésem hogy egy házban lakhatunk, mert nálunk is van egy bá, a leglehetetlenebb időpontokban ordíttatja a tévét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!