Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha apukám minden...

Mit tegyek, ha apukám minden este elmegy valahova, és lehet hogy újra van valakije?

Figyelt kérdés
4 éve elváltak a szüleim, azóta volt egy komoly kapcsolata, de szakítottak. Mostanában minden hétvégén elmegy valahova, de nem mondja, hova. Most beszéltem az előző párjával, mondta hogy fent van egy párkereső oldalon az apám. Nem akarom, hogy megint új nője legyen, mert az előző párját nagyon megszerettem, és olyan mint ha az anyám lenne :( Mit csináljak? 15/L

2013. márc. 9. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát tartsátok a kapcsolatot a szeretett nővel. Az apukáddal ha nem akarnak együtt lenni, nem tudom, tehetsz-e valamit. Végleg elromlott köztük a kapcsolat?
2013. márc. 9. 18:52
 2/9 anonim ***** válasza:

hát, itt már nem az számít te mit akarsz. ez az ő élte. attól még lehet a barátod az előző pálya, mert ez meg a te életed.

szerintem ne neheztelj rá, próbáld megérteni. lehet azért nem is beszél veled ezekről, mert érzi, hogy nem örülsz ennek.

2013. márc. 9. 18:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, végleg:( néha azért találkoznak, de szerintem tuti hogy van valakije, csak nem mondja el. Pedig ez rám is tartozik, nem?
2013. márc. 9. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, valamit illene mondania. Ha még csak keresgél, ismerkedik, azt is.
2013. márc. 9. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Ameddig nem komoly a dolog az "új" nővel, addig nem tartozik rád. Viszont, ha téged ez mélyen érint akkor menj oda és beszélgess vele, kérdezz rá nyíltan, hogy randizgat-e.
2013. márc. 9. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:

ha beszélsz vele erről arra figyelj oda, hogy ne valami drámai beszélgetés legyen, ne egy számonkérés. hanem próbálj könnyed lenni. amennyire megy :)

amúgy meg a volt párjával való kapcsolatodra meg érdemes szerintem oda figyelned, ha tényleg így kedveled. ne hagyd leépülni. nagyon jól tud lenni az életben egy ilyen idősebb barát, aki nem is a szülőd, de nem is egy haverod. ezt csak azért írom, mert nyilván egy csomó elfoglaltságod lesz a köv években és nehogy azon kapd magad egyszer, hogy már leépült ez a kapcsolatod.

2013. márc. 9. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Sehol nem látom leírva, hogy egyedül hagyja a lakásban. És ne forgasd ki a szavaimat. Igenis a szülőnek is lehet magánélete, amit nem köteles egyből kiteregetni a gyerekének. ILyen szempontból pedig szinte lényegtelen, hogy egy nővel van hétvégenként, vagy a haverjaival.
2013. márc. 9. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, te minden estét is írtál...OLvasd el a kérdést és értelmezd a kioktatás helyett...
2013. márc. 9. 19:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Tényleg mindig egyedül vagyok, a nővérem meg legtöbbször a pasijánál alszik:( ma is azt mondta, hogy 8-ra hazaér, és még most sincs itt...
2013. márc. 9. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!