A húgom egy nővel neveli a gyerekét és emiatt tönkreteszi mindenki életét! Nem tudom, hogy térítsem jobb belátásra?
Húgom 20 volt, mikor ezzel a csajjal összeszűrte a levet, akkor mindenkit magára haragított, elköltözött tőlünk, egyedül én álltam mellette! Aztán 2 év után vége lett és úgy tűnt, hogy normalizálódik az élete, megismert egy normális fiút, akitől terhes lett nem tervezetten és még nagyon gyerek fejjel, de végül 3 évvel ezelőtt megszülte a kislányt. A srác kitartott mellette és feleségül is akarta venni, erre a húgom behülyült, hogy ő nem akar vele lenni és megint összejött a csajjal, aki miatt elhagyta a gyerek apját.. 3 éves a kicsi és azt látja, hogy az anyja egy másik csajjal enyeleg, közben a pasi teljesen kivonta magát a gyerek életéből és nem is lehet elérni őt.
Egyszerűen nem tudom, hogy mit tegyek a húgommal, hogy megértse, hogy amit csinál, azzal tönkretesz mindenkit!! Kérem, segítsetek, mit tehetnék, hogy jobb belátásra bírjam? Már nagyon el vagyunk keseredve, azt mondja neki így jó!
"Sajnos egyikőjük sem alkalmas szülőnek az életmódjuk alapján és nem azért, amit egymással csinálnak, hanem a nemtörődömségük miatt:(" - csak tudod Kérdező, ezt szerencsére nem a ti feladatotok, nem az ember rokonainak a feladata megítélni. Mert arra szerencsére senki sem kötelezhető Magyarországon, hogy a rokonsága által elképzelt normákhoz ragaszkodjon, sem az nem működik, hogy valakit a gyerekével zsaroljon a rokonsága.
Ha valóban van ilyen probléma, annak a mércéi a jogszabályok, az eldöntője meg a bíróság.
ne haragudj!
Sajnos nem tudtam továbbjutni azon, hogy amig szerintem hangsúlyozom szerintem nem látod az igazi problémát nem fogsz tudni segíteni sem a megoldáson...
A kislánynak nektek kell helyretenni a fejében a dolgokat.
Az apját kellene előkeríteni, hátha segítene.
Minél többször elvinni hozzátok, mert a gyereknek szüksége van kötöttségekre, mint ahogy írtad is ezt problémának.
óvodába bemenni, hogy figyeljenek a gyerekre, és látnak- e olyan dolgot ami tényleg veszélyeztetésnek, vagy elhanyagolásnak számít.
ha igen akkor gyámhivatal, és magatokhoz tudjátok venni a kislányt.
HA nem, akkor az ég világon semmit nem tudtok tenni:(
senki nem szólhat bele hogyan neveli a gyerekét a másik, amíg nem veszélyezteti...
Szép is lenne, ha az anyósnak/szülőnek nem tetszik valami, akkor már egyből el is vehetné....persze most nem erről van szó...
Talán ha meglátja azt, hogy tesztek a kislányért (óvodai lbeszélgetés...stb..) felnyílik a szeme, hogy ő elsősorban anya és nevelni is kell nem csak a létszükségleteit ellátni.
többet nem tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!