Megcsalás? 10 éve élünk együtt van egy gyermekünk. Fél éve szétmentünk, ami egy hónapig tartott. Mostanában derült ki, hogy amíg nem voltunk együtt a páromnak volt egy kapcsolata. Szerinte nem csalt meg engem.
Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 11:13
11/16 anonim válasza:
Igaza van.nem voltatok együtt,tehát nem csalt meg
12/16 anonim válasza:
Ez nagyon jó:)
"...szakításban voltatok..."-jóbarátok
13/16 anonim válasza:
Ha előtte sem és utána sem történ semmi köztük, csak az alatt az idő alatt, amíg nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás.
14/16 anonim válasza:
"amíg nem voltunk együtt a páromnak volt egy kapcsolata"
Nem tudom sikerült-e értelmezni az általad leírt mondatot?
Nem játszott két kapura = nem megcsalás! De nyugodtan lovagolj csak ezen a témán, és akkor sok értelme nem lesz annak, hogy kibékültetek!
15/16 anonim válasza:
Szerintem se megcsalás,azért mondta azt,mert hiába feküdtek le többször is,ha külön voltatok,nem megcsalás.
Ha most ,miután újra összejöttetek tenné meg, már az lenne.
Próbáld magad túltenni rajta, ha szereted.
16/16 anonim válasza:
Ha nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás. Másfelől viszont marhára mély érzelmek fűzhetik hozzád, ha egy szakítás annyira rázza meg, hogy egy hónapon belül képes beújítani valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!