Hagyjam vagy hallgassak az eszemre?
A fiam feltétel nélkül orvosin szeretne tovább tanulni,aminek nem igazán örülök és nem szeretném engedni neki.
Jobban örülnék ha valami komolyabb és megbecsültebb szakmát választana.
Szerintetek hagyjam rá vagy hallgassak a józan eszemre és döntsek én?
Te normális vagy??
1. Az orvosi szerinted nem komoly és nem megbecsült?
2. Mi az, hogy "hagyjad"?? A fiad, ha már a továbbtanulás a téma, akkor felnőtt ember, és ő dönti el, hogy mit csinál!!
Remélem, hogy az lesz az elsődleges döntése, hogy tőled minél hamarabb elköltözik, mert ilyen szülővel jobb a kapcsolatot sem tartani, már ne is haragudj...
Bár szerintem ez csak egy kamu, provokáló kérdés, ennyire senki nem lehet idióta!
13as vagyok.
Mondjuk ha Magyarországon akar majd dolgozni, akkor veszett ügy.. az itteni orvosok 90%ában nem lehet megbízni, nemtörődömök... De ettől még a hivatás szép és jó, csak nem itthon!
Lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést.
Megbecsülöm az orvosokat,de a megbecsülés alatt az anyagiakra gondoltam.
Mivel nem keresnek jól,ezért nagy lenne a valószinüsége,hogy elmenne külföldre,amit nem szeretnék.
Kedves anyuka!
Ez olyasmi amibe nem szólhatsz bele, bármennyire is fáj.
Édesanyám is rengeteg hibás döntésemet végignézte, adott tanácsot, de nem erőszakolta rám a véleményét.
Volt ez párkapcsolati, pályaválasztási.
Mond el a fiadnak a véleményedet a pályaválasztásáról, de ne erőszakold rá a nézeteidet, mert jóra nem vezet.
Az orvos, a tanár, az ápolónő inkább hivatás, mint szakma. Nélkülözhetetlenek, mégsem megbecsültek.
(Csak zárójelben: elmegy szülész-nőgyógyásznak, vállal magánrendelést, kedves az anyukákhoz és gennyesre keresi magát)
még meg sem kapta a diplomáját,de te már kombinálsz.
honnan tudod,hogy itt nem fizetnék meg? szép szakmát választott. igenis engedd,hogy beteljesüljön az,amire a fiad vágyik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!