Tetováltatnál magadra ha a férjed nem szereti a tetkókat?
Szia!
Ha nagyon tiltakozik ellene akkor lehet, hogy nem csináltatnénk tetkót. De ha csak "simán" nem tettszik neki, akkor probálnék vele megegyezni, hogy olyan helyre ahol nem látszik annyira és ha nincs még konkrét elképzelésem akkor együtt találjuk ki, hogy mi legyen. :)
Bár én évek óta szeretnénk tetoválást, de egyenlőre f*sok a tűtől így halogatom:D nem akarok nagyot,feltünöt, vmi kicsit, pl. kis pillangót (vagy vmi ilyesmit, vagy egy nagy A betűt, vagy vmi kinai jelet, orosz szöveget/pl férjem nevét oroszul/ ilyesmiken gondolkodom),de a férjemet nem zavarná egy ilyen.
am Te milyen tetkót szeretnél?
üdv 22N
Csak szimplán nem tetszik neki,semilyen tetoválás,szerinte mindegyik randa.
Egy kétjegyű számot szeretnék ami számomra sokat jelent.a bokám főlé vagy a lapockámra nem nagy lenne.
Én nem csináltatnám meg. Avagy olyan helyre csináltatnám, ahol nem kell naponta szemeznie vele. Nekem abszolút nem tetszenek a tetoválások, de egy számomra fontos szimbolúmot szeretnék egyszer magamra tetováltatni. Viszont ha megteszem, az valószínű valamelyik lábujjam, vagy a talpam lesz. :) Ha már különleges tetoválás, akkor kerüljön különleges helyre és magamnak szól, a saját lelkem miatt tetetem magamra, nem a külvilágnak, így azt sem bánom, ha kb sosem látja senki! :)
Ergo én azt mondom, hogy a páromnak nem tetszene valami, akkor nem csináltatnám meg, hiszen neki akarok tetszeni, ő az "életem párja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!