Édesanyám halála utána hogy fog ez történni?
Figyelt kérdés
Édesanyám ma halt meg.Nagyjából fél éve ideköltözött hozzánk a barátja és az édesanyja.Őket nagyon szeretem, jól kijövök velük.
Ilyenkor ki dönti el, hogy ki lesz a gyámom?16L
2013. márc. 21. 22:05
11/13 A kérdező kommentje:
Én anya barátját szeretném, nem tudom hogy mennyire fog számítani az én véleményem ebben a dologban.
2013. márc. 22. 13:23
12/13 anonim válasza:
16 évesen főleg a te véleményed számít... persze, ha olyan valakit választasz gyámodnak, aki szintén vállal téged és tud rólad anyagilag gondoskodni. Mellesleg 2 évig kell csak a gyámod legyen :) Őszinte részvétem és vigasztalódást kívánok Neked, és hogy alakuljon úgy az életed, ahogy elképzelted.
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló!Köszönöm!
Mindent meg fogok tenni azért, hogy olyan életem legyen, amilyet szeretnék és hiszem azt, hogy édesányám halála okkal történt.
2013. ápr. 1. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!