Visszamenőleg meddig kérhetik a ygerektartást?
Nézd meg a papírt!
Mi van a fejlécben, ki írta alá, és le van-e pecsételve, mi áll a pecséten!
Milyen számú határozatra hivatkozik?
Mi a főcím, ez egy HATÁROZAT?
Milyen adatok vannak a levélen?
Ajánlottan jött, hivatalos levélként, tértivevényes?
A megítélt tartásdíjat meg szoktad fizetni?
Kedves Mónika, továbbra is fontos lenne ezekre a válasz:
Nézd meg a papírt!
Mi van a fejlécben, ki írta alá, és le van-e pecsételve, mi áll a pecséten!
Mi a főcím, ez egy HATÁROZAT?
Sziasztok a fejlécen önkéntes bírósági végrehajtó illetve alatta csak annyi hogy 2oo7-es birosagi iteletre hvatkozas számmal!és hogy a felperes kérésére 4oo.ooo ft összeget fizesek ki!
pecsét vegrehajtóé de semmi hogy mire vonna le egy szedet vedet hasamra ütött összegel! LÉTEZIK EZ A önkéntes bírósági végre hajtó utánna néztem!de hebeget habohgott:(
tehát az összeget nem értem miért ennyi ?illetve azt nem értem ,hogy ha minden hónapban vonják a fizetésemből akkor ez hogy jön össze?hova tudok fordulni? hogy ezt kivizsgálják?
"önkéntes bírósági végrehajtó illetve alatta csak annyi hogy 2oo7-es birosagi iteletre hvatkozas számmal!és hogy a felperes kérésére 4oo.ooo ft összeget fizesek ki!
pecsét vegrehajtóé de "
Szia, akkor ez hazugság!
Menj azonnal a rendőrségre és mesélj el nekik mindent, tégy feljelentést!
Hívd fel a bíróságot is - Pesti Központi Kerületi Bírósághoz tartozol? Mondom a telefonszámot, ha oda tartozol!
1. Szerintem ilyen nincs a világon, hogy ÖNKÉNTES bírósági végrehajtó.
2. Szerintem bírósági pecsét kéne rajta legyen, magyar címerrel.
3. Kéne legyen a gyermektartás elmaradásáról szóló határozat, aminek valamikor ideinek vagy tavalyinak kéne lennie, és arra kéne hivatkozzon a behajtó.
4. Őket lepattinthatod avval, hogy Te fizettél és ezt igazolni tudod. ÉS avval is lepattinthatod, hogy őrá tolod a bizonyítási kötelezettséget: bizonyítsa ő, hogy nem fizettél.
5. De ettől még szerintem - mondom, nem látom a papírokat, meg nem vagyok benne, de így tippre - csalni és fenyegetni kezdtek, tehát jelentened kéne mint bűncselekményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!