Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen dolog ez, hogy a saját...

Milyen dolog ez, hogy a saját apám az én facebookomba akar belépni és elolvasni, hogy én milyen pasikkal mit beszélek?

Figyelt kérdés
ÁLLANDÓAN ezzel jön... Én tudom,hogy megcsalja anyut,még se olvasom el az üzeneteit... És ha nem sikerül belépnie még neki áll feljebb...Azért akarja az üzeneteket elolvasni,hogy mikor kötekedős kedvében van,legyen mivel belém kötnie...Ismerem elég jól,de akkor is szemétség..17/L
2013. márc. 21. 17:53
1 2
 11/13 anonim válasza:
80%
velem is volt már ilyen hogy megcsalja anyut..:/ még régebben
2013. jún. 10. 21:39
 12/13 anonim ***** válasza:
86%
csinálj egy másik facebook fiókot ahol nem levelezgetsz pasikkal meg semmi azzal ha akarod fel is veheted az ismerőseid közé na és annak a semleges másik fióknak még meg is adnám a jelszavát (ami teljesen más mint az eredetinek a jelszava) és legyen vele boldog
2013. jún. 20. 18:02
 13/13 anonim válasza:
0%
HHAHAHAHAH SZ*****- NME CSALJA MEG CSAK SZÍVATOK MINDENKIT M
2013. aug. 1. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!