Miért zavar, hogy a párom szereti az anyját?
Ez egy borzalmasan önző dolog és én pedig abszolut nem vagyok önző ember, ezért nem is értem a dolgot. Ő 27 éves és még nem élünk együtt, de készülünk rá, saját lakásra gyüjtünk,közös vállalkozásunk van. Sokszor azon kapom magam, hogy zavar amikor aztmondja hogy megyek segítek anyának , vagy ha együtt elmennek nagybevásárlásra vagy bármit csinálnak együtt. Alapjáraton nem kötődik annyira az édesanyjához csak annyira ,mint egy normális felnőtt férfi. Nem értem, hogy miért váltja ki belőlem ezt a reakciót.. Az anyukája egyébként szeret engem és nekem sincs vele semmi problémám.
23 L
Saját anyukáddal milyen a viszonyod?
Biztos, hogy szereted a pasid anyukáját??:-)
Szerintem simán féltékreny vagy. Remélhetőleg el fog múlni, ha nem akkor képes megmérgezni a kapcsolatot, szóval figyelj oda.
Én a helyedben magamba szállnék és megpróbálnék rájönni, hogy miért is zavar engem a pasim anyja, aki egyébként nem is utálatos nő.
Hasonló helyzetben vagyunk mi is.
Engem igazából az zavar, amikor feljön az anyukája pakolni az albérletébe, hozzányúl a cuccaihoz, tesz-vesz, mintha otthon lenne. Hoz egy rakat fölösleges cuccot, én meg pakolhatom.
Szeptembertől tervezünk összeköltözni, és közöltem a párommal, hogy csak akkor vagyok erre hajlandó (szerelem ide vagy oda) ha az anyukáját leszoktatja a rendezkedésről, a pakolászásról, a főzésről, stb...-ről. Feljöhetnek, amit hoznak megköszönjük, utána üljenek le, igyanak egy kávét és kész. Nincs rendezkedés, pakolászás, lomolás. Tudom, hogy szívtelen vagyok, de itt is rengetegszer lehet olvasni, hogy agyf*szt kapnak a hátsó kapun puszta jószándékból besurranó anyóstól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!