Elbizonytalanodtam, hogy tervezhetek-e vele egy életre. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Együtt élek a párommal, tervezzük a továbbiakat, házasság, családalapítás, sőt ő van jobban ráállva a témára. De sajnos nekem most átmenetileg csökkentették a munkaidőmet, tegnaptól, így változóan, de heti 24-32 órát dolgozok. De így is elég szép fizetést kapok. Ma nem dolgoztam, takarítottam, mostam, főztem, erre mikor hazajön neki áll kérdezgetni, hogy akkor nézegettem-e munkát az interneten, voltam-e munkaügyi központban. De nem elvesztettem az állásom, csak átmenetileg, májusig csökkentették az óraszámom. Erre azt mondta, hogy már pedig én nem fogok itt lakni, ha majd csak neki kell fizetnie a rezsit meg mindent...Nos ez jól szíven ütött. Egyrészt, mert ígyis elég lesz a pénzem, én is be tudok szállni ugyanannyival a költségekbe, mint ő. A másik pedig, hogy neki a fizetése közel 300 ezer. Most akkor hol a nagy szerelem? És akkor ő akar gyereket? Ugyan..2013. márc. 14. 20:08
21/22 anonim válasza:
Az már mindegy, hogy bocsánatot kért...most azért kaptál ízelítőt abból, hogy megtudd milyen az igazi énje, és mi vár rád mellette.
22/22 anonim válasza:
Hát ez olyan bocsánatkérés volt, hogy semmilyen... De ezt te is érzed, kérdező. "Bocsánatot kérek, de azért akkor is nekem van igazam!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!