Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elbizonytalanodtam, hogy...

Elbizonytalanodtam, hogy tervezhetek-e vele egy életre. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Együtt élek a párommal, tervezzük a továbbiakat, házasság, családalapítás, sőt ő van jobban ráállva a témára. De sajnos nekem most átmenetileg csökkentették a munkaidőmet, tegnaptól, így változóan, de heti 24-32 órát dolgozok. De így is elég szép fizetést kapok. Ma nem dolgoztam, takarítottam, mostam, főztem, erre mikor hazajön neki áll kérdezgetni, hogy akkor nézegettem-e munkát az interneten, voltam-e munkaügyi központban. De nem elvesztettem az állásom, csak átmenetileg, májusig csökkentették az óraszámom. Erre azt mondta, hogy már pedig én nem fogok itt lakni, ha majd csak neki kell fizetnie a rezsit meg mindent...Nos ez jól szíven ütött. Egyrészt, mert ígyis elég lesz a pénzem, én is be tudok szállni ugyanannyival a költségekbe, mint ő. A másik pedig, hogy neki a fizetése közel 300 ezer. Most akkor hol a nagy szerelem? És akkor ő akar gyereket? Ugyan..
2013. márc. 14. 20:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ez nem szerelem, se nem szeretet, ez önzőség. nekem majdnem háromszor akkora a fizetésem, mint a férjemnek, vezető beosztásban vagyok. Sosem volt téma ez nálunk. Közös bankszámlánk van. Itthon ugyanannyit dolgozunk mindketten munka után (gyerek-takarítás-mosás, annyi hogy ő nem tud főzni de amíg én főzök ő játszik a gyerekkel...) Sose volt téma közöttünk, hogy ki mennyit fizet a rezsibe, kinek mennyi bevétele van stb. terelgetjük a gyereket meg egymást oszt' jó.

Szerintem szakíts vele mihamarabb. Ha gyesre mész nagyon meg ráfaragsz, mindennel baja lesz, minden petákot a szemedre fog vetni :(

2013. márc. 14. 20:49
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

A Párom adóssággal jött a kapcsolatunkba (nem link, nem elherdált dolgokat, hanem rosszul jött ki egy kapcsolatból), úgy, hogy éppen csak a rezsibe tudott beszállni. volt, hogy 1.5-2 hónapig munka nélkül volt. Akkor még friss volt a kapcsolatunk, de már együtt éltünk, a szüleim kérdezgették, hogy mi lesz, ha nem tud beadni...mi lesz, ha híd alá kellene menni? Mi lenne? Mennék vele!! Mondtam. Mi kitartunk egymás mellett jóban-rosszban. Szerintem ne kösd le magad, hanem keress addig, amíg egy ilyen kapcsolatra nem lelsz.

24N

2013. márc. 14. 20:56
 13/22 anonim ***** válasza:
Ne tervezz vele! Sajnos a mai világban nagyon könnyen előfordulhat, hogy elveszíted a munkád és esetleg hosszú hónapokig, vagy még tovább nem találsz újat. Akkor mi lesz?
2013. márc. 14. 21:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

tiszta sor: a párod nem téged szeret, nem a személyiségedet, hanem a pénzt, a lakhatási költségmegosztást látja benned, és persze ingyen takarítónőt.

nézd az ő szemével: beleadsz a rezsibe, főzöl, kimosod a gatyáit, takarítod a lakást, kinyalod a popsiját, szeretkezel vele. neki ez tök buli, de ha épp úgy hozná az élet, akkor 2 szatyorral kitenne a lakásból, mert már nem lehet fejni rólad a lóvét.

haszonleső disznó, lapátra vele!

2013. márc. 14. 23:49
 15/22 anonim ***** válasza:
3%
Ha 100eFt alatt keresel (ami szerintem igy van) nem fogsz tudni megelni a sajat labadon, max egy 30negyzetmeteres kis alberletben. Szoval hogy tisztaba tegyelek: vele fogsz maradni, es pont a penze miatt fogsz vele maradni :)
2013. márc. 15. 01:33
 16/22 anonim ***** válasza:

Utolsó, egy 30 nm-es albérletben is meg lehet élni!!!

Én gyerekkel vagyok egy alig nagyobban. És inkább 30 nm-en egyedül, mint egy önző állattal!

Kérdező, ne hagyd hogy tovább lopja az idődet, hagyd ott. Ha most ilyen, mi lesz később, ha gyerekkel leszel otthon, vagy netalán nem vesznek vissza a munkahelyedre szülés után? Kitesz az utcára?

Mond neki hogy vegyen helyetted egy mosogatógépet, aztán vissza se nézz többet!

2013. márc. 15. 05:13
 17/22 anonim ***** válasza:
Én is ott hagynám egy ilyen miatt! Kérdező, lett fejlemény azóta?
2013. márc. 15. 05:47
 18/22 A kérdező kommentje:
nem 100 ezer alatt keresek, egy munkahelyen dolgozunk, , csak pár embernek a munkaidejét csökkentették, elsősorban nőkét, így őt nem, szóval kiszámolhatod, ha eddig is 200 ezer felett kaptam (igaz kevesebbet mint ő) most mennyit kapok. Na de mindegy, nem ez a lényeg. Egyébként bocsánatot kért, de azt mondta, hogy azért az szebb lett volna, ha elmentem volna munkaügyi központba. De mi a fenének mikor így is el tudnám magam is tartani. Annyi, hogy az ő házában lakok. De, ha egyszer tényleg nem lenne egyáltalán munkám, na akkor nem tudom mit szólna. Ezt meg már én is mondtam neki, hogy szerintem én csak azért vagyok jó neki, mert mindent felesben fizetünk, és persze takarítok, stb. igy könnyebb neki.
2013. márc. 15. 11:35
 19/22 anonim ***** válasza:
És arra nem gondolt, hogy majd hol találsz olyan munkát, ami 1-3 órás és tudod a másik mellett csinálni? Ezt azért még megkérdezném tőle, eleve 4 órás részmunkaidős állás sem sok van, nem hogy pár órás, hogy ki legyen a 8 óra munkaidőd. Meg én komolyan leülnék vele elbeszélgetni, hogy amíg gyerekkel otthon vagy azt hogyan gondolta? Vagy megszülted a gyereket másnap irány a munka?
2013. márc. 15. 13:43
 20/22 anonim ***** válasza:

" Egyébként bocsánatot kért, de azt mondta, hogy azért az szebb lett volna, ha elmentem volna munkaügyi központba."

Ez így hosszútávon, hidd el, nem lesz jó neked, ha ilyen a hozzáállása.

2013. márc. 15. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!