Belemennétek így egy kapcsolatba, ha a sráctól gyereket vár egy lány?
Nem.
Ahogy gyerekes pasival se kezdtem volna soha.
Én mindig úgy képzeltem el,hogy az első gyerekünk az közös lesz,nem egy oldalról jövő.
(így is lesz,1 hónap és megszületik)
Számomra csak ez a megbeszélés dolog gyanús.
Szerintem inkább úgy zajlott hogy a lány megmondta kerek perec hogy megtartja a picit.
Nem hiszem hogy egy pár hetes kapcsolatban a fiú is úgy dönt hogy akarja a babát.
Persze ez igy jobban hangzik mintha azt mondja a fiú hogy lesz egy gyerekem mert az exem nem akart elmenni abortuszra.
Amugy nem mennék bele a kapcsolatba,nem a baba miatt inkább a fiú miatt.
hát ez sok mindentül függ. a srác tényleg nagyon becsületes volt hogyaz elejn tisztázta a dolgot, azért megkérném hogy hozzon össze egy randit a lánnyal hogy az ő teorijáját is halld. (már csak azért is mert engem érdekelne hogy miért tartja meg a gyereket- annyira akart már egyet és tökmindegy volt hogy ki az apa, véletlenül becsuszott, és ha már meg van akkor mindegy alapon-vagy még mindig vannak érzelmei a srác iránt csak a csávó dobta..
viszont tanulság hogy mindenképp védekezzetek majd, hiszen látod ha nem illetek össze a srác ott hagy gyerekestül.
2 éves volt párom kisfia mikor összejöttünk (igaz nem ugyanaz a helyzet) én fiatal voltam 22 éves (párom idősebb 28) Az alábbiakat mérlegeltem:
1.Mennyit van a gyerekkel, milyen szerepe van. Nálam pont az lett volna a kizáró ok, hogy kéthetente szombaton egy délután elég neki. Azóta együtt élünk így is jut idő kettőnkre, és van egy "gyerekünk" is. Mondhatni kényelmes :)
2. Milyen az anya, milyen a kapcsolatuk. Egy nem normális exet nem vettem volna a nyakamba. 30 évesen sem, 22 évesen pláne nem
3. Miért szakítottak, a párom hagyta e magára az anyát, mert egyszer csak megunta, vagy volt valós, közös okuk.
4. Mennyit keres a párom. Ez lehet csúnyán hangzik, de plusz egy gyerekkel indultunk. Én sem akartam otthon ülni azért mindig, mert kell a gyerektartást fizetni, most cipő kell, most ez, most az.
Azt hiszem kb. ennyit. Mondhattam volna az elején, hogy kösz nem kell, de nagyon szimpatikusnak találtam én is. Ezeket viszont ész érvek szerint végiggondoltam.
Nekem csak jó tapasztalataim vannak. Szeretem a gyereket is, szerintem az hogy ő is ilyen kicsi volt mikor összejöttünk csak erősített a kapcsolatunkon. Egy csecsemővel biztos nehezebb azért egy kicsit.
Én nem mennék bele. Akkor se ha már felnőtt gyere kellene! Nekem nem kell gyerekes férfi.
(Az persze más, amikor mindkét félnek van előző házasságból gyereke)
Én csak úgy tudom elképzelni a jövőmet hogy nekem és és a férjemnek lesz gyerekünk. Tehát a férjemnek tőlem lesz gyereke. Nem más nőtől már van egy... én akarom megadni azt a csodát, amikor egy apa először kezébe fogja gyermekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!