Mire véljem ezt a viselkedést, neked h esne?
Én is elkaptam valami betegséget, ami ágynak döntött. Épp a barátomnál aludtam, nagyon gondoskodó volt velem. Még rosszabbul lettem pár nap múlva, megkértem a barátomat, h jöjjön át hozzám este. Nagyon húzta a száját, mert h nem akarja elkapni, meg amúgy is dolgoznia kell ma stb de végül kb éjfélkor átjött, hozott nekem húslevest amit nekem főzött. Felajánlotta h itt alszik, csak nem mellettem, h ne kapja el. Eddig minden tök rendes. De olyan rideg volt velem, komolyan azt éreztem h a háta közepére se kívánja a dolgot, rendesen szégyelltem magam amiért ilyen áldozatot kellett hoznia értem. Nagyon csalódás volt, múltkor azt hittem h ilyen gondoskodó lesz velem, erre most meg....szerintetek ezt miért csinálja? Annyira jól esett volna csak pár kedves szó, h érezzem h szeret és támogat...
22L-24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!