Én is elkaptam valami betegséget, ami ágynak döntött. Épp a barátomnál aludtam, nagyon gondoskodó volt velem. Még rosszabbul lettem pár nap múlva, megkértem a barátomat, h jöjjön át hozzám este. Nagyon húzta a száját, mert h nem akarja elkapni, meg amúgy is dolgoznia kell ma stb de végül kb éjfélkor átjött, hozott nekem húslevest amit nekem főzött. Felajánlotta h itt alszik, csak nem mellettem, h ne kapja el. Eddig minden tök rendes. De olyan rideg volt velem, komolyan azt éreztem h a háta közepére se kívánja a dolgot, rendesen szégyelltem magam amiért ilyen áldozatot kellett hoznia értem. Nagyon csalódás volt, múltkor azt hittem h ilyen gondoskodó lesz velem, erre most meg....szerintetek ezt miért csinálja? Annyira jól esett volna csak pár kedves szó, h érezzem h szeret és támogat...
köszönöm utolsó, jó h más párja sem tökéletes de tanítható :)
2013. márc. 14. 08:27
12/15 anonim válasza:
Na, vitt át kaját az éjszaka közepén, ott aludt nálad, ez szerintem elég bizonyíték, hogy szeret. Az, hogy undok volt, lehet fáradt volt, tényleg félt, hogy elkapja. Mondjuk hisztiznie meg nem kell, a szabad akaratából ment át. Mi még 1 hónapja sem voltunk együtt, mikor tök betegen átmentem aludni barátomhoz, de aranyos volt, főzött teát, meg ápolt, bár én rosszul éreztem magam, hogy ott vagyok tök betegen. Szóval a viselkedése szerintem nem ellened irányult, ne aggódj! 21L
2013. márc. 14. 08:45
13/15 anonim válasza:
Én nem szoktam annyira félni hogy elkapom vagy nem. És általában nem is szoktam elkapni ha a férjem beteg.Főleg mivel együtt is lakunk, nincs olyan hogy kikerülöm. Szóval egy kicsit gáz ezen lovagolni hogy félek hogy elkapom.
2013. márc. 14. 09:49
14/15 anonim válasza:
én is pont beteg vagyok, mi is inkább tartjuk a távolságot. persze ez nem azt jelenti, hogy lesz.rjuk egymást, de nem ölelkezünk/puszilkodunk, épp elég baj hogy egyikünk beteg, ebből nem kell érzelmi kérdést csinálni, mert nem az. csinált teát nekem, főzött vacsorát, másra nem is volt szükségem csak egy kényelmes ágyra. szerintem nincs okod megsértődni.
2013. márc. 14. 10:02
15/15 anonim válasza:
Gondoskodott rólad alvás helyett, de nem tett úgy, mintha élvezné. Irigylem a problémáidat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!