Mi volt a legborzasztóbb, amit valaha láttál?
Figyelt kérdés
lehet tárgy, ember, cselekvés, bármi, a lényeg, hogy nagy hatással volt rád.2009. szept. 14. 22:20
12/24 anonim válasza:
10 emeletes panel házban laktam gyerekként a 10-dik emeleten.Szemben szintén panel lakótömb volt,de azok 7 emeletesek voltak.Egy nyári napon 14-15 évesen a barátnőmmel az ablakban "lógtunk",és cigiztünk(persze tiltott volt,és ezért kellett úgy cigizni,hogy a lakásban ne legyen cigifüst)közben bámultuk az embereket..Egyszer csak arra lettünk figyelmesek,hogy egy nő a szemben lévő paneltömbnél felfelé néz,és úgy sikoltott,hogy mi is tisztán hallottuk.Mivel oldalra billentős ablakok voltak mindenütt, a nő kislánya kiesett a 7-dik emeletről,és a betonba csapódott..A zuhanást nem néztem végig,mert már nem is láttam a könnyeimen keresztül,csak annyi maradt meg,hogy lent a földön minden véres,és a nő sikolyát hallgatva láttuk,hogy szorítja magához a lányát..Ez az este engem is meg a barátnőmet is úgy sokkolt,hogy elég sokáig el kellett járnunk az iskolai pszichológushoz.Az eset után sokáig az ablak közelébe se mentem,mert ha nekem kellett kinyitni,hogy szellőztessek,mindig sírás lett a vége..Azóta eltel több mint 20 év,de még mindig tisztán látom magam előtt az egész esetet..Megrázó volt,és amióta gyermekem van,soha nem voltam hajlandó 10 emeletes lakóházba költözni.A maximum emelet csak az első emelet lehetett.Annál feljebb soha nem mentem..
13/24 anonim válasza:
aput összeesni látni(szívbeteg,stb),bátyámat sírni,mert megcsalta felesége azzal a sráccal akivel engem akart összehozni ekkor már volt egy5éves gyerekük.hirtelen ennyi jutot eszembe
14/24 anonim válasza:
A férjemet udvarolni látni a legjobbnak hitt barátnőmnek.-Szerelmesek lettek egymásba
15/24 anonim válasza:
Lattam egy kepet egy megkinzott kiscicarol. Nekem az.
Egyszer lattam, ahogy egy ferfit elut a vonat (tulelte, levagta a labat). A cicas jobban megviselt.
17/24 anonim válasza:
egy megkínzott kutya :(
voltam boncoláson, láttam balesetet, láttam ahogy a volt barátom felvagdosta az ereit, stb... de az a kutya volt a legszörnyűbb, legszomorúbb amit láttam
18/24 anonim válasza:
-autobalesetünknél 6honapos eszméletlen kisöcsémet kezemben tartani amig kiér a mentő (nem lett nagy baja végül)
-látni a totálkáros kocsit amiből párom élve kiszállt
-a mellettünk levő bérház kb 200 lakojából 180 nem fehér..
-60as csupasz bácsira rányitottam zuhanyzás közben...
19/24 anonim válasza:
Egy cigányasszony és egy nagytestű kutya szexuális együttléte. Sokkoló volt 8 évesen...
20/24 anonim válasza:
Látni, ahogy anyám összepakol és itt hagy minket egy másik f.szért, apukámat sírni látni, tesóm arca verekedés után. Szenvedő emberek kórházban, elütött vagy megkínzott állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!