Normális reakció egy apától, hogy nem akar egyedül maradni a 3 hónapos gyerekével pár órára? Mi lehet az oka?
Nem értem a férjem viselkedését. Sokat van a kislányunkkal, mindent el tud körülötte végezni. Eteti, pelenkázza, meg tudja nyugtatni. Akár éjjel is felkel ha én már ki vagyok bukva. Ennek fényében megkértem, hogy egyik vigyázzon a kislányunkra míg elmegyek a barátnőimmel egy forrócsokira (kb. 2 óra). Láttam a szemében az ijedtséget, majd azt mondta akkor áthívja az édesanyját is. Volt már a kicsi nélkülem, igaz nem sokszor, ilyenkor valamelyik nagymama volt vele, szóval nem arról van szó, hogy nem tudja hogyan reagálna arra, hogy nem vagyok mellette.
Minden férfi ilyen?
36 éves nő és anya vagyok, de emlékszem arra az időre amikor kettesben maradtam először a gyerekemmel...hát ki tudtam volna futni a világból annyira féltem.
Nem jó hír, de a sógorom a mai napig nem akar a fiával kettesben maradni, epdig ő már 6 éves.
Én sem merek egyetlen kisgyereket sem felvenni ameddig olyan kicsi. Szerintem ez normális ,hogy fél valami olyasmi fog történni ami eddig nem. Szereti, ellátja ,de csak ameddig biztonságosan ott vagy ,ha baj történik.
Örülj neki ,hogy így van nem pedig felelőtlenül bevállal mindent neked meg 20 perc múlva menne a telefon ,hogy rohadj haza mert a gyerek majd meg fullad úgy sír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!