Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ha a párom játék...

Mit tehetnék ha a párom játék függő?

Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok és egyáltalán nem foglalkozik velem...Hazajön a munkából leteszi a seggét és estig de sokszor éjaszaka is játszik és képes korábban kellni hogy játszhasson!Én már teljesen kivagyok,valószinüleg a hormonok is rásegítenek de már akkor se birom!Mit tehetnék vele?
2013. márc. 13. 06:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ágyba nem tudom csábitani..:DMax tv-ni mert veszélyezetett terhes vagyok!Anyukájával élünk de őt nem nagyon izgatja!Igen ha hazaér mondjka hogy én egész nap ráérek itt ülni...
2013. márc. 13. 12:43
 12/16 Bence_ ***** válasza:
Akkor 21 hete bottal sem bökdösted meg?
2013. márc. 13. 12:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Kitöröltem a játékát ugyhogy már nem játszik:D
2013. márc. 14. 07:19
 14/16 Bence_ ***** válasza:

Tetted elég...

Lehet, hogy foglalkozni kéne vele?

Könnyen lehet, hogy azért játszott, hogy lekösse magát. Ne rajtad járjon az esze. Hisz hiába jár rajtad semmit nem ér vele.

2013. márc. 14. 08:42
 15/16 anonim válasza:
Azért kérlek, majd írd le, hogy ő mit szólt ehhez a lépésedhez...és amúgy mivel játszott?
2013. márc. 14. 11:06
 16/16 Bence_ ***** válasza:
Remélem csak a gépet dugta el előled. Ezért nem írsz.
2013. márc. 18. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!