Mit tehetnék? HELP
Figyelt kérdés
Regisztráltam kb 1 hónapja a nexoneu.com oldalon... az egyik játékával játszottam, és azóta sokat fejlődtem vele...először az történt, hogy nem fogadta el a jelszavamat... ezért kértem egy e-mailt, amiben megváltoztatja a jelszavamat, hogy be tudjak lépni... miután ez megérkezett már tudtam játszani is... ez kb 3 napja volt... most a baj az, hogy az ID-met nem fogadja el... regisztrációnál nevet is kellett megadni, de én mindig hamisat adok meg, így most is... csak már nem emlékszem hogy mit adtam meg... nem tartottam fontosnak... Így viszont nem tudom lekérni az ID-met... KÉRLEK segítsetek! Mit tehetnék?2012. nov. 2. 18:14
1/1 anonim válasza:
Csinálj új e-mail címet és regizd azt a nexon-on. Ja és ne légy kisgyerek, ha hamis nevet adsz meg, akkor az legyen egy állandó fedőnév. Találj ki magadnak egyet és ne felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!