A párom és a tesóm összeverekedett! A szüleim ellenem vannak mert a párom oldalán álltam! Miért?
Ez az eset még vasárnap történt.Mi már együtt élünk.A szüleimnél disznóvágás volt és mi is ott voltunk.A párom szúrta a disznót ami eredetileg nem így lett volna hanem a tesóm akarta csak annyira beivott,hogy ki vette a kezéből és inkább ő szúrta.Az alap konfliktus innen indul.Egyébként szerintem ez egy óvodás viselkedés a tesóm és a szüleim részéről.Innentől kezdve az öcsém pökhendi és durva szavakat vágott a fejéhez.A kva anyázástól kezdve mindennek elhordta.Majd mikor vége lett a ceremóniának délben akkor ebéd lett...és a tesóm nem engedte be a házba..ekkor ment neki és jól összeverte majd elment onnan...Én utána és itthon megbeszéltük.
Én nem haragszok rá..Egy 20 éves ember,hogy lehet ilyen éretlen?A szüleim meg miért az ő pártját fogják?
Azért mert nem hagyta,hogy egy részeg ember szúrja a disznót?
Komolyan nem hittem volna,hogy létezik ilyen felfogás..egy ennyire gyerekes felfogás...
Kár foglalkozni velük?
Mit tennétek ilyen helyzetben?
22/N a párom 23/F
Nem tudom honnan veszed,hogy büszke lenne rá.
Igen,ez lett volna a megoldás,hogy eljövünk!
hát látom már többen is leirták mi a gond: az öcséd egy részeg paraszt volt, de pont azért mert részeg volt (meg amugy is) a párodnak nem így kellett volna kezelni a helyzetet:
megoldás: bocsánatot kértek a bántalmazásért, és elmondjátok a véleményeteket az öcséd részeg viselkedéséről.
Az lett volna a helyes hogy szólsz a szüleidnek hogy állitsák le az öcséd mert ha nem akkor ti leléptek.
Soha nem hoznám ilyen helyzetbe a párom,senki ne szidja az anyját.
Mostmár végülis mindegy hisz megtörtént aminek nem szabadott volna.Ha ti,a szüleid és te is hagytátok idáig elfajulni a dolgokat akkor hagyjátok hogy a két fél megbeszélje a dolgot,már ha ere van esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!