Szüleim, családom beleszól a párválasztásomba! Mi tegyek?
Mit tegyél? Semmit.
20 éves vagy. Minden döntés, amit a magánéletedet illetően hozol, elsősorban a Te életedre lesz hatással. Jó vagy rossz következményeit Te fogod viselni. Tökéletesen a Te dolgod, kivel vagy.
Egy tisztességes félig roma család egyébként számomra sokkal elfogadhatóbb, mint egy olyan, ahol Anyuka megpofozza(!!!) a 20 éves lányát a lány párkapcsolata miatt. Ez értelmes felnőtt viselkedés??? Ez nevelés? Ez jóakarat?
Véleménye lehet, amit el is mondhat normális hangnemben, de Anyuka egyszerűen zsarnokoskodni akar.
Egy bizonyos pontig nagyon megértem a szüleidet, DE a pofozkodás miféle nevelési eszköz egy 20 évesnél? Nevetséges...
Egyébként meg sokan rasszistának gondolnak, mert ÉN SZEMÉLY SZERINT nem kezdenék roma származású emberrel, mert más a kultúra, más az értékrend. Ott az a szokás, hogy a férfi az a férfi, a nő meg otthon marad, neveli a sok-sok gyereket, és vezeti a háztartást, neki ez az életcélja. A cigányok nem veszekednek, és kiabálnak, hanem üvöltöznek, ordibálnak, ha elfajulnak a dolgok, akkor repked a berendezés, arról nem is beszélve, hogy a szégyenérzetük is máshogyan működik.
Nem biztos, hogy van annyi élettapasztalatod, hogy ezekbe belelátsz, anyukádnak meg gondolom van. Szeretné, ha tanult ember lennél, jó állással, karrierrel. A pofon körülményeit pedig nem írtad le, de ha a házasságot fontolgatod ezzel a sráccal, bizony ne vesd el a gondolatot, hogy ilyen is lesz...
Velem is ugyan ez volt, csak én fiú voltam és a barátnőm volt cigány. Igaz már csak a volt barátnőm. Anyukámnak mondjuk nem volt vele baja, de apám az kiverte folyton a hisztit, hogy jaj cigány meg hogy kitagad meg minden. Igaz azóta a lánnyal szakítottunk már más miatt, de apámnak nem volt igaza, rendesen jár dolgozni, szülei is jól keresnek, rendes fizető munkájuk van, egy egész jó kis átlagos családi házban élnek.
Apám persze már bocsánatot kért azóta mert addig nyúztam őt, meg bizonyítgattuk a dolgot hogy ő rendes míg belátta hogy tényleg normális.
A szakításunk oka teljesen más miatt van, ugye mi teljesen különböző életmódot éltünk, a volt barátnőm ő inkább ilyen bulizós fajta lány volt, minden hétvége a buliról kellett szólnia, én meg már komolyabb életet akartam kezdeni, összeköltözés stb... Persze ő is ezt akarta csak buli, buli hegyén hátán. 23 évesek vagyunk mindketten én már komolyabb életet akartam mert én 19 éves koromban kitomboltam magam, utána mentem el dolgozgatni, majd már rendesebb munkahelyem is lett jó fizetéssel. Sajnos ez van nem illettünk így össze, apám meg csak a tolvaj csaló, hazudozó cigányt látta benne nagyon sokáig sajnos, de ő nem hazudott őszintén beszéltük meg a szakítást is teljesen tiszta lappal nem volt köcsögösködés meg vita belőle, megbeszéltük hogy ennyi és vége.
Szóval valahogy bizonyítsátok be a szüleidnek hogy ő igen is rendes ember, és hogy nem fog semmi rosszat csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!