Azt hiszi a családom, hogy leszbi vagyok, mit tegyek?
hát ez érdekes..
én 20 vagyok és még barátom sem volt,de sose vetették fel ,hogy leszbi lennék..
mondjuk tény,hogy kipróbálnám milyen egy lánnyal,de erről nem kell tudniuk..
szerintem ne foglalkozz ezekkel a kijelentésekkel..majd lesz egy srác akivel tényleg komoly lesz a kapcsolatod haza viszed és rájönnek,hogy tévedtek..
viszont én tuti nem engedtem volna,hogy a bnőimet elüldőzze a család..amúgy meg nagy korú vagy azzal jársz akivel akarsz!
Nem akarlak megbántani, de primitív emberek primitív kijelentései ezek. Ha leszbi lennél, akkor nőkkel ismerkednél. Azt írod, hogy már nőkkel sem mersz barátkozni, ergo homofób lettél a csesztetés miatt. Tehát hetero vagy.
Ma nagyon divatos mindenkit leb*zizni, meg Freudot emlegetni (aki történetesen kemény drogfüggő volt és elmebeteg).
Homofób csak hetero ember lehet. Ennyi, kész, passz.
Ez az a bizonyos "társadalmi nyomás" (egy nőnek minél előbb férj kell és gyerek), és akinek nem ez kell, az leszbikus, frigid. Most döntsd el, hogy mi a fontosabb: az amit te akarsz, vagy amit ők.
Ha nem kell neked állandó partner, nem hiszem jó ötlet lenne ezért párkapcsolatot kezdeni.
Én a helyedben elviccelném a dolgot. "Hát persze, hogy leszbikus vagyok, ezért engedte meg az András anyukája, hogy ott aludjak."
"Homofób csak hetero ember lehet. Ennyi, kész, passz."
Dehogyis, vannak, akik utálják magukat, mert melegek, és azt hiszik, "kigyógyulhatnak" belőle.
A másik meg, az hogy nem mer nőkkel barátkozni, nem homofóbia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!