Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya most akkor leszbi?

Anya most akkor leszbi?

Figyelt kérdés
Idehozott egy nőt, együtt is alszanak,meg furán viselkednek, de anya azt mondja, hogy egy barátnő, de akkor miért alszanak együtt?

2013. febr. 23. 10:00
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%
Attól még lehet egy sima barátnő, hogy együtt alszanak. Én is sokszor aludtam már a barátnőmmel egy ágyban ha úgy alakult, de a fiúkat szeretem. Lehet, hogy csak nem akarja, hogy a kanapén aludjon, mert kényelmetlen. Amíg nem látsz egyértelmű jeleket, addig csak vitát generálhatsz.
2013. febr. 23. 10:05
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így sajnos nem lehet megállapítani,többet kellene tudunk ahhoz,hogy bármit tudjunk mondani. pl. hányszor aludtak már együtt,vagy az alváson kívül össze szoktak e bújni?
2013. febr. 23. 10:08
 3/28 A kérdező kommentje:
Hát csak azért gondoltam mert van üres szoba is. Már múlt hét kedd óta itt van.
2013. febr. 23. 10:13
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

> együtt is alszanak,meg furán viselkednek,

Túl kevés információ, ennyiből nem lehet megállapítani.

Egyáltalán nem biztos hogy anyád leszbikus.

2013. febr. 23. 10:24
 5/28 A kérdező kommentje:
Azért viselkednek furcsán, mert beszélbetnek és abbahagyják, ha meglátnak, meg azt nem mondták, hogy meddig marad, meg azt sem, hogy miért van itt, de sok bőrönddel jött, szóvalé szerintem örökre ideköltözött. Amúgy rendes ám, és nem zavar, csak megmondhatnák.
2013. febr. 23. 10:31
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha van üres szoba,akkor én sem értem de lehet,hogy csak azért nem alszik a másik szobában, mert dumálnak esténként, vagy csak azért mert nem akar ott is fűteni az anyukád.
2013. febr. 23. 10:32
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Sok felnőtt téma van, amit jobb ha gyerek fül nem hall, ezért is hallgathatnak el, mikor feltűnsz. Én szoktam a barátnőmmel aludni, és nem vagyok leszbi :)

Amúgy mit tudsz a barátnő előéletéről? Apukád nem él veletek?

2013. febr. 23. 10:37
 8/28 anonim ***** válasza:
80%
Hallgatózz ,esetleg éjjel is.Vannak egyértelmü hangok amiböl kiderül a válasz a kérdésedre.Lehet a kulcslukon keresztül is kukucskálni,talán meglepö dolgokat láthatsz.
2013. febr. 23. 10:40
 9/28 A kérdező kommentje:
Apám becsapta anyát és én nem is láttam, meg nem is fogom. Hallgatóztam már és szerintem azt csinálták, de nem biztos. Ha megkérdezném elmondanák? Úgy kérdezném, hogy előtta megmondanám, hogy nem baj, mert ez természetes manapság, csak nem szeretem, ha titkolóznak.
2013. febr. 23. 10:51
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legtisztább aha megkérdezed. Hány eves vagy?
2013. febr. 23. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!