Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya most akkor leszbi?

Anya most akkor leszbi?

Figyelt kérdés
Idehozott egy nőt, együtt is alszanak,meg furán viselkednek, de anya azt mondja, hogy egy barátnő, de akkor miért alszanak együtt?

2013. febr. 23. 10:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
97%

Szégyelld magad 20-as, ne hazudozzál itt össze-vissza szegény gyereknek! Semmilyen bűnt nem követett el az anyukája!

És felvilágosítanálak: Magyarországon is nevelhetnek meleg párok gyereket, általában az egyik fél vér szerinti gyerekét szokták ketten nevelni. Kicsit olvass utána és tájékozódj, mielőtt elkezdenél marhaságokat összehordani!

Kérdező ne aggódj, teljesen normális család lehettek, ha nem törődsz az ilyen szitkozódókkal.

2013. febr. 23. 17:28
 22/28 anonim ***** válasza:
12%

Semmi szitkozódás nem volt a válaszomban! Egyetlen rossz szót sem szóltam.

És ha tetszik, ha nem, hivatalosan ők nem lehetnek mindketten szülők!

Ha ez így lenne, akkor örökbe is fogadhatnának homoszexuális párok.

2013. febr. 23. 17:36
 23/28 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem csinált rosszat és nem mondjon senki olyat, hogy köpjem le, mert én szeretem az anyámat, mert egyedül nevelt és ő is mindig szeretett. Én örülök, hogy már nem csak ketten vagyunk.
2013. febr. 23. 17:37
 24/28 anonim ***** válasza:
95%
A köpködős láma valószínüleg arab,vagy a középkorból cseppent sajnos ide. Anyád nem leszbi csak csalódott a férfiakban és valószinüleg biszex tehát továbbra is vonzódik a férfiakhoz csak fél tölük.
2013. febr. 23. 17:58
 25/28 anonim válasza:
100%
Ha a vér szerinti anyukád, akkor nem lehet leszbikus, hiszen dolga volt apáddal is... Maximum biszexuális lehet.
2013. febr. 24. 17:41
 26/28 anonim válasza:
100%

júj az a hülye aki idecsöppent.. :DD

na de tök jó, hogy ilyen elfogadó vagy anyukáddal :) főleg hogy ilyen fiatal vagy, sztem nem sok gyerek állna ilyen normálisan hozzá, értelmesnek tűnsz. úgy látszik jól nevelt anyukád. :)

2013. ápr. 18. 00:33
 27/28 anonim válasza:

Tényleg nagyon aranyos vagy és éretten állsz ehhez a korodhoz képest ! :)

És én sem gondolom feltétlenül, hogy leszbikus lenne az anyukád, ha szereti a férfiakat is.

Tudom, ez már egy régebbi kérdés, azóta hogyan alakult? :)

19/L

2016. jan. 1. 15:22
 28/28 A kérdező kommentje:
Nővel van, de már másikkal. Csúnyábbal és kevésbé kedvessel. A legtöbb férfi nem olyan férfias, mint ez a nő, ezért már kezdem nagyon nem érteni anyámat, de ez van.
2016. jan. 4. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!