Egy hölgy kikezdett a párommal. Állítsam le én, vagy várjak amíg magától lekopik?
Én is jártam hasonló cipőben.
Mindig nyeltem-nyeltem, nem szóltam a csajnak, hogy állitsa le magát. Utólag megbántam, jól meg kellett volna ruházni minden egyes alkalommal, bár amit akkor kapott volna, azt nem felejti el és nem próbálkozik többet.
De mit ad a sors... Hát visszakapta :DDD Akkora pofont kapott az élettől, mit amekkorát ő adott anno. Sem többet, sem kevesebbet!!
Rühellem az ilyen ostoba, közkincs, mindenki r...ca fajtákat és megérdemli az ilyen, ha megpróbál belemászni más életébe és házasságába, hogy mindig ilyen olcsó és magányos maradjon, aki igazából nem kell senkinek !!
Hogy mit tegyél? A sors visszaadja hidd el. Lehet, hogy nem most és nem ugyanigy, de visszakapja! Amúgy nem tudom milyen beállitottságú vagy, Én nagyon türelmes és békeszerető, de ha úgy áll a dolog, Én megmondanám neki, addig állitsa le magát mig finom és nőies vagy :)
Szia!
Ő az egyetlen "hölgy" vajon aki a párodnál bepróbálkozik? Elég tágak lehetnek a határok egy párkapcsinál, de heti 3x (!) este 8ig , 9ig mit keres egy férfi egyedül(pár nélkül) egy bár-féleségben? :) Nem kell pórázt kötni egy pasira és persze ott a bizalom, dehát aki tengerbe engedi a párját ne csodálkozzon hogy kíváncsi lesz az óceánra is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!