Egy húszonéves hölgy inkább nőnek vagy még lánynak mondható?
Figyelt kérdés
A húszonéves nemcsak a 20 évest jelenti, csak mert sokszor úgy értelmezik egyesek....2011. jan. 9. 17:08
1/14 anonim válasza:
Van aki még lányként, van aki már nőként viselkedik.
2/14 anonim válasza:
Csatlakozom az Első válaszolóhoz, ezt mindenki másként kezeli. Van aki már nőnek érzi magát, de van aki még csak lánynak. Én 21 vagyok, de én még lánynak mondom magam és nem nőnek.
3/14 anonim válasza:
24 éves vagyok és lánynak mondom magam. :)
4/14 anonim válasza:
23 vagyok , nőnek mondom magam, már férjnél vagyok és van egy kisbabám. Semmiképp nem érzem lánynak magam.:)
5/14 anonim válasza:
Attól függ ki minek láthja, de hol van ennek jelentőssége?
Az apukám pl. már kozépiskolás koromban kezicsókolommal köszönt a barátnőimnek, olyan furcsa, meg maradi, de ha ő így szokta meg.
6/14 anonim válasza:
23 vagyok, két éve asszony. nem okozok fejfájást lány-nő ügyben :D
7/14 anonim válasza:
17:25ös szerintem meg apukádnak igaza van, hogy nem tegezi le a lányokat. Nagyon sok olyan pasi van akinek köszönök, hogy jó napot kívánok ő meg mondd nekem egy helló-t. Szerintem apukád részéről ez nem maradiság hanem ez lenne a normális számomra.
8/14 anonim válasza:
Amíg nem kötik be a fejét, addig lány... najó, esetleg vénlány. Utána meg asszony. Engem a nő szó irritál, nem tudom, mért.
9/14 anonim válasza:
"jó napot kívánok ő meg mondd nekem egy helló"
Na ezzel én is sokszor így vagyok, mivel fiatalnak nézek ki, hiába vagyok már majdnem harminc.
a régimódiságot a kezicsókolomra gondoltam, illetve hogy akkor nekem ez fura volt.
10/14 anonim válasza:
Jajj értelek.:) Én is fiatalabbnak nézek ki a koromnál, de akkor is úgy gondolom, hogy ha én nem tegezem le akkor ő se.:) Bár mondjuk soha nem szoktam szólni ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!