Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 14 éves házasságba...

Mit tegyek? 14 éves házasságban élek, két fiunk van. Párom elhanyagol, sosincs itthon persze dolgozik is. Reggel mikor elmegy, még alszunk, mikor hazaér már alszunk. Nem beszélgetünk sosem.

Figyelt kérdés
A házas életünk romokban, félévente 1. Sokszor úgy érzem egy bútor db vagyok.
2013. márc. 11. 08:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
4 műszakos beosztásban dolgozik,a munkahelyén.nem kocsmázik nem iszik.a haverjainak megy mindig segiteni.ha csörrenik a teloja,ugrik is nem tudja azt mondani,most NEM.ma nem dolgozik,szabadnapos,de már 6.30 kor nem volt itthon.ki tudja merre jár!
2013. márc. 11. 09:56
 12/16 Bence_ ***** válasza:
100%

Igényeid jogosak. De másként tálald! "nőböl vagyok,és egy nő szereti ha egy kicsit is törődnek vele nem?"

Férfiak is igénylik a törődést. Csak nem mondják.

2013. márc. 11. 09:58
 13/16 A kérdező kommentje:
ma én se dolgozom,gyerekek suliba.és csak itthon vok.persze mosás főzés takarítás.Köszönöm hogy válaszoltok!
2013. márc. 11. 09:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt nem arról van szó, hogy látástól-vakulásig dolgozik és azért nincs otthon, itt nagyobb problémák vannak, ha amint tud lelép otthonról. Beszéljetek mindenképp, mert lehet, hogy neki is problémái vannak csak nem mondja.
2013. márc. 11. 10:06
 15/16 anonim ***** válasza:
89%

eleinte azt kell csinálni, h otthon legyen kinyalva a segge, és akkor ő magától akar majd otthon lenni...nehéz, de egyre jobban fog nyitni feléd és magától besegít, kezdeményez. De ehhez neked kell megindulni, mert ő "csak" egy pasi, tettei ösztönösek.Nem érzi jól magát, hát megy, bármilyen indokkal.Soha ne sajnáltasd magad, azt utálják. (közben én tökéletesen megértelek) a fériak utálják azt, hgy hazamennek, stresszesen, fáradtan, és az asszony jön azzal, hogy én csinálok mindent, te nem vagy itthon, nekem ez jár, az jár. Itt a nőnek kell okosabbnak lenni,hogy ne kergesse más nő/haver karjaiba/társaságába. A szüleimnél az is gond volt, hogy túlságosan szülővé váltak. Apám sokszor hiányolja anyámból a fiatal énjét, amikor szeretett táncolni, nevetni, koncertre járni stb.

Szóval el kell döntened, mit szeretnél tőlünk, hogy igazat adjunk neked (mert igazad van) vagy megoldást a problémádra.Mert akkor bizony elnézőnek és erősnek, kezdeményezőnek és kitartónak kell lenned. A szemrehányásoktól nem lesz beléd szerelmesebb és a szex sem azért lesz mert megőrül érted, hanem mert kierőszakoltad.

Hajrá!

2013. márc. 11. 10:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
2018. márc. 11. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!