Szülők! Ti megengednétek ezt a lányotoknak?
Érdekes dolgok ezek. Annyiból igaza van mindenkinek, ha csak azért akarna ott aludni, hogy sexeljenek azt a tiltásod ellenére is bárhol megtehetnék. Nem napszak függő. Valóban ha meg is engeded beszéljetek a védekezésről stb... de úgy , hogy ne legyen neki ciki :-) Hallottam egy olyan kedves szülői verziót is, hogy jó aludjon itt, de fel ne csináltasd magad ! Gondolom érted mire gondolok :-) Ha bízik benned a lányod és úgymond "felnőttesen kezeled" őt szerintem el fogja mondani ha megtörténik a dolog a későbbiekben is.Talán egy pár hónap elteltével, vagy ha már ő is túl lesz a dolgokon talán elmesélhetnéd neki, neked milyen volt az első.Még több bizalommal fordulna feléd emiatt, ha valami "baj" még is történne tudni fogja, hogy hozzád bizalommal fordulhat.
Ha most így visszagondolok 10 évvel ezelőtt voltam annyi mint a lányod :-) 16 évesen nálam sem aludt ott senki.Nem volt akkor és ott olyan srác az életemben akit hazavihettem volna. Bulizni jártunk inkább a csajokkal. Anyut kérdeztem, hogy megengedte -e volna? Azt mondta, biztos győzködnöm kellett volna egy kicsit, de előbb utóbb megengedte volna. Pont, azon okok miatt amit itt a többiek írtak :-) Ha akarom úgyis megtörténik a dolog valahol, ha nem is otthon...
Az a baj, hogy azt látom, hogy a mai 15-16 évesek olyanok, mint mi voltunk 18-19 évesen. Nálunk még fura volt, ha valaki általános után elveszti a szüzességét egyből. 10 ből max 1-2 volt ilyen. Ma meg már a 13 évesekből 10-2 már nem szűz.Sajnos ilyen irányba változik a világ.
Beszélgess el vele kedves kérdező a párkapcsolatokról és a sexről. Ahogy viszonyul ehhez, és nem hárítja el a kérdéseidet, annak függvényében dönts!
16 évesen 1 hónap után? hááát... max a vendégszobában. ráérnek még az ilyesmivel.
18 évesen aludtam először fiúval, de nem éreztem, h lekéstem volna bármiről is. az első együtt alvás sem az ész nélküli kefélésről szólt, sőt, az azt követő 10 másik sem. ha le akart volna támadni az első adandó alkalommal, tuti kiteszem a szűrét. ilyen neveltetést kaptam, örülök neki.
beszélgess a lányoddal arról, h egy fiú sokkal jobban értékel egy olyan lányt, akire várni kell, akinek bizonyítani kell, mint azt, aki 1 hónap után már az ágyában látja őt vendégül.
#33 - ízlések és pofonok, én pl. soha nem bocsájtom meg a szüleimnek, hogy rám tukmálták a saját konzervativizmusukat, nem akarták hagyni sok dologban, hogy a saját életem a saját elveim szerint éljem. Erre meg, hogy:
"gy fiú sokkal jobban értékel egy olyan lányt, akire várni kell, akinek bizonyítani kell, mint azt, aki 1 hónap után már az ágyában látja őt vendégül" - hagy mondjam férfiként azt, hogy vagy igen, vagy nem, de inkább nem igaz, nálam ugyan ez se pro se kontra nem volt soha elvi szempont, de valahogy a tartós kapcsolataim azokból alakultak ki, ahol hamar adott volt a testiség is, mondjuk a kérdésben említett 1 hónapon belül... az általad leírt gondolatmenet meg ment a "számító-taktikázó"-levesbe... mert hát szerintem a számítás-taktikázás nem fér bele egy párkapcsolatba.
Szóval, 15 évesen tán még nem, de 16 évesen - ami a kérdésben szerepel - még mindig megengedném, hiába húzta le 0-ra éjjel a konzi-felfogású úri közönség:)
(48/F)
Szóval Kérdező, szerintem hasznos a tényekből kiindulni. A tény meg az, hogy egy 16 éves fiatal, ha szexuális életet akar élni, akkor fog is, nincs, ami megakadályozza ebben. Tehát a kérdésed valódi tétje kb az, hogy támogatod-e, hogy ezt kulturált körülmények között, valamelyikük szobájában tehessék pl. vagy mondjuk a suli vécéjébe kényszeríted azért, hogy neked ne kelljen szembesülni vele, azzal, hogy felnő a gyerek... ebben a kérdésben kb ez a valódi választási/döntési lehetőséged.
És hát tagadhatatlan, hogy van romantikája a minél elvontabb helyszíneknek is - múltkor mesélte az egyik ex-iskolatársnőm (már ő is az 50 felé tartva:)), hogy anno az első szexuális élményét egy elhagyatott kriptában élte meg, szóval minket sem kellett ám félteni "bezzeg az én időmben", nekem is megvolt boldog ifjúságomban az erdei tisztás az akció közben feltűnő úttörőörssel meg töltésoldal z elrobogó vonatból lelkesen drukkolókkal:) - azért hidd el, általában szerencsésebb, ha a nyugodt környezet, és a higénés lehetőségek adottak, és ezek megmaradnak ritka extremitásnak, amin aztán majd nosztalgiázni lehet.:)
Szóval igen, engedd meg, és egy doboz óvszert is tiszta véletlenül ott felejthetsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!