Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti megengednétek ezt...

Szülők! Ti megengednétek ezt a lányotoknak?

Figyelt kérdés
Lányom 16 éves.1 hónapja van együtt egy fiúval(16 éves),megkérdezte a lányom,hogy nálunk aludhat a barátja.Ti megengednétek ?
2013. márc. 10. 22:04
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
35%

13-as

megtörtént...

persze nem azért mert nem engedték, hanem nem volt hol, és nagyon izgalmas volt...

sőt felnőttként is mentünk már a természet lágy ölére

(persze önszántunkból és nem kényszerűségből)

2013. márc. 10. 22:48
 22/38 anonim ***** válasza:
27%

En 15 voltam mikor osszejottem a VOLEGENYEMMEL! Most 24 eves vagyok van egy gyonyoru lanyunk es soha nem volt mas az eletemben, nem is lesz! Ugyhogy nem kene altalanositani.

Mi fel ev utan aludtunk es fekudtunk le eloszor egymassal. Akkor mar 16 voltam.

1 honap nagyon keves. Beszelj a lanyoddal mindenkepp errol. Varjanak meg ezzel.

2013. márc. 10. 22:57
 23/38 anonim ***** válasza:
82%

Nekünk anyukám megengedte, mivel 140km a távolság kettőnk között. Nem feküdtünk le egymással, de jó volt vele aludni. Ez 2,5 éve volt, fél év múlva összeköltözünk. Én nem verem a mellem, hogy ez komoly kapcsolat, mert nem voltak még olyan egetrengetően nagy megpróbáltatások, ami miatt azt mondhatnám, hogy na, most aztán tuti, hogy az ő kezét fogom, mielőtt meghalok. Csak remélem:)

Mindenesetre Kérdező, ha ezt meg merte kérdezni a lányod, gondolom van olyan jó a kapcsolatotok, hogy a szexről beszélj vele. Én elmeséltem anyukámnak, mikor megtörtént, én is 16 voltam. Viszonylag spontán volt a dolog, ezért nem beszéltem róla előtte, de gumi volt a barátomnál. Javaslom, ti is vegyetek, a biztonság kedvéért.

2013. márc. 10. 23:11
 24/38 anonim ***** válasza:
69%

Miért ne?

Csak válaszold meg magadnak a kérdést.

Aztán gondolj bele abba, hogy miért igen.

- Megmarad a bizalmi kapcsolat a lányoddal.

- Nagyon boldog lesz. Nem azért, mert szexelhet, hanem mert azzal az emberrel lehet, akit nagyon szeret.

Tény, hogy egy hónap az nem sok, de neki rengeteget jelent és ezt, szerintem, nem szabad semmisnek tekinteni. 16 éves, két év múlva felnőtt, hagynod kell neki felelős döntéseket hozni.

Mielőtt a lányom eljutott volna a párkapcsolat-dolgokig, és is úgy voltam vele, hogy nem, meg minek 16 évesen stb. Aztán egyszer csak közölte, hogy szeretne velem arról beszélni, hogyan védekezzenek. Megegyeztünk a tablettában.

Megismertem a srácot, és végül ő volt az, aki rávett erre az egészre. Vagyis biztossá váltam abban, jól döntöttem, mikor megengedtem, hogy együtt aludjanak. Jártam-keltem a házban és akárhányszor rájuk néztem, azt láttam, hogy olyan szeretettel, törődéssel, áhítattal nézi a lányomat, ahogy senki sem. Nem azzal a jujj de jó lenne szexelni fejjel.

Egy hónap kevés, de ebből lesz több, és miért ne? Magamról is tudom, hogy a legjobb a szerelmem mellett elaludni és felébredni.

2013. márc. 10. 23:26
 25/38 anonim ***** válasza:
51%

15 voltam és egy-két hét után már nálam aludt a barátom. 4 hónap után feküdtünk le egymással :) pedig utána minden hétvégén együtt aludtunk :)

17L

2013. márc. 10. 23:40
 26/38 anonim ***** válasza:
45%
1 hónap után (ez nagyon kevés idő) még egy 18 évesnek sem engedném meg, nemhogy egy 16 évesnek. Szóval nem... Én 17-18 éves kora előtt valószínűleg egyáltalán nem engedném hogy fiúk aludjanak nála, de ha te a korát nem tartod kizáró tényezőnek, akkor én is a fél évet javaslom. Ha ennyit nem tudnak várni, akkor annyit is ér az egész...
2013. márc. 11. 00:30
 27/38 Bence_ ***** válasza:
75%

24-est miért pontoztátok le?

Kérdezd meg, hogy aludni vagy szexelni szeretne?

Kérdés tényleg kemény dió.

Gyerekemmel való beszélgetés közben dönteném el.

2013. márc. 11. 00:38
 28/38 anonim ***** válasza:
84%

Egy hónap szerintem baromira kevés idő,főleg 16 éves korban. Abból még lehet bármi,vagy semmi. Lehet egy hónap múlva,már sehol nem lesz a srác. Nekem 18 évesen volt az első barátom,akivel aztán 2 évig együtt voltunk,de anyuék nem engedték meg fél évig,hogy nálunk aludjon. És nem haragudtam meg ezért rájuk.Az ő házuk,az ő váruk.Nem várhattam el,hogy kerülgessenek egy idegent. És igazából fél év után vesztettem el a szüzességemet is. Jó,tudom,ez azért nem mindennapos a mai világban sajnos,de nálunk így volt és a mai napig azt mondom,semmiről nem maradtam le.

Szóval ha nekem most ilyen kérdésem lenne,mint a neked Kérdező,megbeszélném a lányommal,hogy napközben tanulni,filmez,stb. feljöhet a barátja. Aludni,meg majd akkor aludhat itt,ha már mondjuk 4-5-6 hónapja együtt lesznek,mert akkor te is láthatod,hogy komoly-e a dolog vagy sem.

Én ezt csinálnám.

24N

2013. márc. 11. 07:17
 29/38 anonim ***** válasza:
33%

"Lehet, hogy elég régen vagy együtt a fiúddal, de remélem nem giszed azt, hogy életed végéig együtt maradtok. A komoly kapcsolat viszont ezt jelenti, legalábbis ennek a lehetőségét."

Én szerintem aki ezt mondta annak igaza van! nem valószínű a dolog, hogy velem is maradsz örökre! Tartósnak hosszú évek számítanak. De az is igaz, hogy az "egyéb dolgokat" nem ehhez szokták igazítani, hogy csak akkor ha életünk végéig együtt leszünk!

2013. márc. 11. 08:35
 30/38 anonim ***** válasza:
vele
2013. márc. 11. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!