Szülők! Ti megengednétek ezt a lányotoknak?
Egy hónap után biztosan nem. De egyébként igazuk van azoknak, akik azt írták, délután is megtehetik, tehát inkább elbeszélgetnék a lányommal, hogy egy hónap kicsit korai ezekhez a dolgokhoz.
Kicsit később, ha már kötődnek egymáshoz igazán, akkor talán.
És mindenképp elmondanám neki, hogy hogyan lehet védekezni, hogyan KELL védekezni, még mielőtt sor kerülne a dologra.
Tehát, egyelőre biztos nem engedném, egy év járás után inkább.
Én 15 voltam mikor összejöttünk a mostani párommal,most januárba voltunk 5 évesek:)
De! nekünk se engedték 1 hónap után az együttalvást pedig mi is próbálkoztunk vele,de nem. Azt hiszem fél év után aludtunk együtt,mikor már látták a szüleink hogy komolyan gondoljuk egymással.
1 hónap kevés szerintem is, én is zsörtölődtem apámmal hogy de miért neem,de most már belátom hogy féltett:) Lehet lányod is megsértődik,de én még várnék ezzel az együttalvással,ha a srác komolyan gondolja vele mint az én párom velem,akkor úgy is várni fog rá.
Szeretkezni meg nem csak éjszaka lehet.
Én nem engedném meg!
1 hónapnyi járás nagyon kevés! Ha még együtt lennének 2-3 hónap után is, akkor beszélhetnénk róla.
Egyébként úgy gondolom, hogy nem kell ahhoz együtt aludniuk, hogy lefeküdjenek egymással. Szóval nem hinném, h ezzel úgymond engedélyt kér, h szexelhessenek. Ha nagyon akarnak, úgyis találnak rá alkalmat. Mondjuk én nagyon korainak tartom 1 hónapos ismeretség után..még felnőtteknél is..nem hogy egy 16 évesnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!