Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti megengednétek ezt...

Szülők! Ti megengednétek ezt a lányotoknak?

Figyelt kérdés
Lányom 16 éves.1 hónapja van együtt egy fiúval(16 éves),megkérdezte a lányom,hogy nálunk aludhat a barátja.Ti megengednétek ?
2013. márc. 10. 22:04
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
74%

Egy hónap után biztosan nem. De egyébként igazuk van azoknak, akik azt írták, délután is megtehetik, tehát inkább elbeszélgetnék a lányommal, hogy egy hónap kicsit korai ezekhez a dolgokhoz.

Kicsit később, ha már kötődnek egymáshoz igazán, akkor talán.

És mindenképp elmondanám neki, hogy hogyan lehet védekezni, hogyan KELL védekezni, még mielőtt sor kerülne a dologra.

Tehát, egyelőre biztos nem engedném, egy év járás után inkább.

2013. márc. 10. 22:23
 12/38 anonim ***** válasza:
89%

Én 15 voltam mikor összejöttünk a mostani párommal,most januárba voltunk 5 évesek:)

De! nekünk se engedték 1 hónap után az együttalvást pedig mi is próbálkoztunk vele,de nem. Azt hiszem fél év után aludtunk együtt,mikor már látták a szüleink hogy komolyan gondoljuk egymással.

1 hónap kevés szerintem is, én is zsörtölődtem apámmal hogy de miért neem,de most már belátom hogy féltett:) Lehet lányod is megsértődik,de én még várnék ezzel az együttalvással,ha a srác komolyan gondolja vele mint az én párom velem,akkor úgy is várni fog rá.

Szeretkezni meg nem csak éjszaka lehet.

2013. márc. 10. 22:26
 13/38 anonim ***** válasza:
60%
Közületek ki b@szott volna bokorban, ha nincs ágy?
2013. márc. 10. 22:28
 14/38 anonim ***** válasza:
30%
9/12. Lehet, hogy elég régen vagy együtt a fiúddal, de remélem nem giszed azt, hogy életed végéig együtt maradtok. A komoly kapcsolat viszont ezt jelenti, legalábbis ennek a lehetőségét.
2013. márc. 10. 22:30
 15/38 anonim ***** válasza:
90%

Én nem engedném meg!

1 hónapnyi járás nagyon kevés! Ha még együtt lennének 2-3 hónap után is, akkor beszélhetnénk róla.

Egyébként úgy gondolom, hogy nem kell ahhoz együtt aludniuk, hogy lefeküdjenek egymással. Szóval nem hinném, h ezzel úgymond engedélyt kér, h szexelhessenek. Ha nagyon akarnak, úgyis találnak rá alkalmat. Mondjuk én nagyon korainak tartom 1 hónapos ismeretség után..még felnőtteknél is..nem hogy egy 16 évesnél.

16/38 A kérdező kommentje:
A lányom mindig azt mondja,hogy a fiú húgát 9 éve ismer,így engedjem meg nekik,hogy együtt aludjanak.
 17/38 anonim ***** válasza:
31%
14 évesen ismertem meg a barátomat..most 20 vagyok. de sok itt az okos 'ember' :D
2013. márc. 10. 22:32
 18/38 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem már rég túl vannak a dolgon, szóval engedd meg
2013. márc. 10. 22:36
 19/38 anonim ***** válasza:
42%
A nem lesz tartós szöveg eléggé rossz.Én 16évesen jöttem össze az első komoly párommal és 3évet együtt voltunk.Aludtunk is együtt minden héten és fél év után feküdtünk csak le egymással.Egyidősek voltunk.Utána levővel is 14hónapot jártam,együtt is éltünk.Mostanival másfél éve vagyunk együtt és van egy gyönyörű 5hónapos lányunk.22éves vagyok,mostani párom 31.Nem feltétlen aakarnak lefeküdni egymással,mi sem attól kezdve aludtunk együtt,hanem sokkal elötte is már.Jobban megismeri a család is a másik felet legalább.
2013. márc. 10. 22:37
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
16 évesen? Meg.
2013. márc. 10. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!