Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
a szembeszomszédom egyedülálló anya 2 gyerekkel, mivel az én szobám van legközelebb hozzájuk, egész nap azt kell hallanom hogy kb 2-3 órán keresztül ordibál a gyerekekkel aztán meg 5 óra gyereksírás, nagy csattanás vagy csörömpölés aztán 3-4 óra gyereksírás, ezt naponta kétszer eljátszák, és 1 éjszaka alatt legalább 2 különböző férfi járkál hozzá, egyik elmegy másik jön, nem akarom semmibe beleütni az orromat, csak kíváncsi vagyok hogy erről mi a véleményetek
2009. szept. 13. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Nem normális, de nem tudhatod mi miért van, így jobb ha ennyinél meg is állsz. Persze, ha nagyon zavar átszólhatsz, hogy jó lenne, ha lehalkulnának. Háthsa észreveszi magát.
2009. szept. 13. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
a gyerekeket sajnálom, te semmit nem tehetsz. max szólsz, hogy a hangerőt vegyék lejjebb...
2009. szept. 13. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Vagy este kihívod a rendőrőket csendháborításért olyankor amikor a gyerekek sírnak
2009. szept. 13. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
előző vok és így lássák a rendőrök is hogy sírnak és hátha tesznek ellene valamit
2009. szept. 13. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
én lehet bejelenteném a gyámügynek
2009. szept. 13. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!