Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
a szembeszomszédom egyedülálló anya 2 gyerekkel, mivel az én szobám van legközelebb hozzájuk, egész nap azt kell hallanom hogy kb 2-3 órán keresztül ordibál a gyerekekkel aztán meg 5 óra gyereksírás, nagy csattanás vagy csörömpölés aztán 3-4 óra gyereksírás, ezt naponta kétszer eljátszák, és 1 éjszaka alatt legalább 2 különböző férfi járkál hozzá, egyik elmegy másik jön, nem akarom semmibe beleütni az orromat, csak kíváncsi vagyok hogy erről mi a véleményetek2009. szept. 13. 19:51
1/5 anonim válasza:
Nem normális, de nem tudhatod mi miért van, így jobb ha ennyinél meg is állsz. Persze, ha nagyon zavar átszólhatsz, hogy jó lenne, ha lehalkulnának. Háthsa észreveszi magát.
2/5 anonim válasza:
a gyerekeket sajnálom, te semmit nem tehetsz. max szólsz, hogy a hangerőt vegyék lejjebb...
3/5 anonim válasza:
Vagy este kihívod a rendőrőket csendháborításért olyankor amikor a gyerekek sírnak
4/5 anonim válasza:
előző vok és így lássák a rendőrök is hogy sírnak és hátha tesznek ellene valamit
5/5 anonim válasza:
én lehet bejelenteném a gyámügynek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!