Mégis mit tegyek most? Kérdezzek rá nyíltan? Megcsal a férjem
Azért a lányod barátnőjének se gyenge a gyomra. Undorító...
Szembesítsd a "bizonyítékokkal" és válj el. Nem gyakran mondok ilyet, de arra, hogy kiskorúakat tologat egy felnőtt férfi (aki ráadásul nős és gyereke van) arra nincs bocsánat.
Szerintem meg csak akkor szembesítsd vele, ha "ki akarod ugrasztani a nyuszit a bokrból". Választás elé akarod állítani? És ha nem téged válszt? És ha nem tud dönteni?
Miért nem kérsz titkos találkát a leányzótól? Nem kell megtépni se, őt állítsd választás elé: ha kell a pasi vigye, de a szaros gatyáival együtt.
Amúgy mi van, ha a kislány csak szét akar titeket szedni, és nincs is semmi igazából? Vagy válaszokat is találtál a telefonjában?
Azt semmiképpen nem mondanám meg, hogy belenéztem a telóba. Valahogy lementeném az üzeneteket és a képeket....vagy számítógépre, vagy átküldeném az én mobilomra...de az élküldötteknél kitörölném. Ha ez megvan, szólnák a lányomnak és a férjemnek is, hogy ilyen infot kaptam....legyen titok, hogy honnan...persze mindenki tagadni fog, erre készülj fel! Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy szembesüljön azzal, amit csinálnak...hogy féljenek a lebukástól..hogy a lelkiismeretük megszólaljon..és ne nézzenek hülyének!
A kis csaj nem gondolja komolyan..tetszik, hogy egy érett férfinak bejön...a férjnek meg az, hogy egy fiatal lánynak kell. Kaland az egész, amiből mindketten kigyógyulnak.
Az elmentésre azért van szükség, mert ha úgy alakul a dolog és képzelgőnek néznek...meg tudd mutatni....egy ismeretlen számról ezek az uzik jöttek nekem. Aztán torhetik a fejüket, hogy hogyan? A lány telóját is megbugykolhette valaki
Te nagyon türelmes nő lehetsz, de tényleg! Ha ez velem fordulna elő, nem azzal ütném el az időt, hogy felteszem ide a kérdést, összepakolnám a cuccait, irány a munkahely (vagy épp ahol van a férjem) és egy szép kis jelenetben tudatnám minden kollégával, hogy milyen erkölcstelen dög!
Ha nem veszed tolakodásnak, elárulnád, hogy Te hogyan oldottad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!