Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mit tegyek most? Kérdezz...

Mégis mit tegyek most? Kérdezzek rá nyíltan? Megcsal a férjem

Figyelt kérdés
Ma jöttem rá és az a legrosszabb az egészbe,hogy a kamaszlányunk legjobb barátnőjével csal meg.Nem tudja még,hogy tudom és fogalmam sincs,hogy most mit csináljak.Hónapok óta tarthat a dolog.

2013. márc. 9. 16:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%
közöld vele ha hazaér
2013. márc. 9. 17:37
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Azért a lányod barátnőjének se gyenge a gyomra. Undorító...

Szembesítsd a "bizonyítékokkal" és válj el. Nem gyakran mondok ilyet, de arra, hogy kiskorúakat tologat egy felnőtt férfi (aki ráadásul nős és gyereke van) arra nincs bocsánat.

2013. márc. 9. 20:04
 13/21 anonim ***** válasza:
40%
Hát tépd meg a lánykát aztán mehetsz a férjed mobiljával a csaj szüleihez, facbookjára velük ha igazán alázni akarsz.
2013. márc. 9. 21:07
 14/21 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó! Ezzel csak magát alázná,nem gondolod?
2013. márc. 9. 21:09
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
Gyönyörű. Lepontoztok a sárgaföldig amiért undortónak tartom, hogy egy nős férfi a saját lánya barátnőjével csalja a feleségét? Kifacsart egy világban élünk, annyi szent...
2013. márc. 9. 21:11
 16/21 anonim ***** válasza:
81%
Első körben biztosítsd be magad anyagilag, aztán tedd ki. Mit kell ezen beszélgetni :)
2013. márc. 9. 21:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg csak akkor szembesítsd vele, ha "ki akarod ugrasztani a nyuszit a bokrból". Választás elé akarod állítani? És ha nem téged válszt? És ha nem tud dönteni?

Miért nem kérsz titkos találkát a leányzótól? Nem kell megtépni se, őt állítsd választás elé: ha kell a pasi vigye, de a szaros gatyáival együtt.

Amúgy mi van, ha a kislány csak szét akar titeket szedni, és nincs is semmi igazából? Vagy válaszokat is találtál a telefonjában?

2013. márc. 10. 10:37
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt semmiképpen nem mondanám meg, hogy belenéztem a telóba. Valahogy lementeném az üzeneteket és a képeket....vagy számítógépre, vagy átküldeném az én mobilomra...de az élküldötteknél kitörölném. Ha ez megvan, szólnák a lányomnak és a férjemnek is, hogy ilyen infot kaptam....legyen titok, hogy honnan...persze mindenki tagadni fog, erre készülj fel! Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy szembesüljön azzal, amit csinálnak...hogy féljenek a lebukástól..hogy a lelkiismeretük megszólaljon..és ne nézzenek hülyének!

A kis csaj nem gondolja komolyan..tetszik, hogy egy érett férfinak bejön...a férjnek meg az, hogy egy fiatal lánynak kell. Kaland az egész, amiből mindketten kigyógyulnak.

Az elmentésre azért van szükség, mert ha úgy alakul a dolog és képzelgőnek néznek...meg tudd mutatni....egy ismeretlen számról ezek az uzik jöttek nekem. Aztán torhetik a fejüket, hogy hogyan? A lány telóját is megbugykolhette valaki

2013. márc. 10. 11:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi történik nálatok?
2013. márc. 11. 00:21
 20/21 anonim ***** válasza:
40%

Te nagyon türelmes nő lehetsz, de tényleg! Ha ez velem fordulna elő, nem azzal ütném el az időt, hogy felteszem ide a kérdést, összepakolnám a cuccait, irány a munkahely (vagy épp ahol van a férjem) és egy szép kis jelenetben tudatnám minden kollégával, hogy milyen erkölcstelen dög!

Ha nem veszed tolakodásnak, elárulnád, hogy Te hogyan oldottad meg?

2013. márc. 11. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!