Lányom összeszűrte a levet egy másik nővel, nagyon
kétségbe vagyok esve, tényleg igazat mondhat vagy csak
nyugtatni akar?
Figyelt kérdés
Üdvözletem, segítséget szeretnék kérni!
Kisebbik lányom 21 éves és nemrég rájöttem, hogy mit titkol előttünk, kiderült, hogy egy másik lánnyal folytat viszonyt hónapok óta. Nagyon elkeseredtem mikor megtudtam, de erőt vettem és próbáltam vele megbeszélni, azt mondta, hogy nem biszexuális sem leszbikus, ne aggódjak, csak ebbe az egy lányba szerelmes. Én ebben kételkedem, hogy ilyen létezik-e! Egy világ omlott össze bennem, nem titkolom, mert sosem került szóba ez a téma és egyszerűen kétségbe vagyok esve. Lehet, hogy ha ezzel a lánnyal vége lesz, akkor soha többé nem fog ilyen kapcsolatba belemenni? Nem tudom, hogy őszinte-e velem, de szeretném megtudni az igazat, mindig mindenben támogattam, de most nem tudom, hogy hogy kezeljem ezt a helyzetet.
Nyugodj meg. Ettől még senki nem lesz homoszexuális. Egy kaland neki, semmi több. Majd lesz bensőséges kapcsolata fiúval is, hisz hetero elmondása szerint. (Ezt csak ő tudhatja, hisz belülről jön, szóval higyj neki!)
2013. márc. 9. 16:44
12/19 anonim válasza:
Mi mást mondana az anyjának, ha ennyire kiakad?
2013. márc. 9. 18:12
13/19 anonim válasza:
"azt mondta, hogy nem biszexuális sem leszbikus, "
Ja csak éppen azonos neművel van.
Ez manapság tök normális a nem normálisoknál! Sajnos.
Ahol meg egy nő + egy fiú a felállás az tök gáz.
(szerintük.)
2013. márc. 9. 20:24
14/19 anonim válasza:
Két lehetőség van:
-tényleg így érzi, és akkor igazat mond (bár sztem ahol vki beleszeret egy nőbe valaha, az már biszexuális minimum)
-tudta, hogy milyen idióta, maradi, ősparaszt módon reagálnál, ha kiderülne, hogy rendesen vonzódik a nőkhöz is (elkeseredtél? basszus, ha szereted a gyerekedet, akkor nem rinyálsz azon, hogy kivel van, hacsak az illető nem veszélyezteti a fizikai biztonságát!!!!!) és ezért ködösített
2013. márc. 9. 22:32
15/19 A kérdező kommentje:
Elnézést, de én nem írtam semmi bántót/sértőt sem a lányomra, sem a helyzetre, sem senkire! Köszönöm, hogy annyi intelligencia szorul beléd, hogy egy problémájában tanácsot kérő embert ilyen szavakkal illetsz, a te édesanyád is biztos örülne hasonló szavaknak! Igen, elkeseredtem, az nem bűn, hanem egyéni érzés, ami ellen nem tud tenni az ember, ahogy a szomorúság, vagy öröm ellen se, de minek is magyarázom, hiszen olyan okos vagy. A normális válaszokat köszönöm!
2013. márc. 9. 23:20
16/19 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy annál ősparasztabb dologgal, minthogy nem örülök felhőtlenül a választásának, de mégis támogatni szeretném és megérteni, sose találkozz. Kíváncsi lennék, hogy ha egyesek annyira tudnak itt alázni, ők magukban mit szólnának ugyanennek a szituációnak, vagy esetleg ha magukba néznek, nem követtek el nagyobb bűnt már, mint egy anya a kétségbeesésével. Gratulálok, még jó, hogy nem kell mindenkinek ugyanazt éreznie.
2013. márc. 9. 23:27
17/19 anonim válasza:
Én csak leírtam a véleményemet. Lehet, hogy nyers voltam, és megkövetlek, amiért tényleg próbálsz neki segíteni, vagy magadban elrendezni. De attól még az szerintem nem normális, ha vki elkeseredik azért, mert a lánya nem olyan életet él, amilyet ő neki elképzelt. Ha lenne gyermekem, és odaállna elém azzal, hogy leszbikus vagyok/szerelmes vagyok egy nőbe (vagy ugyanez srácra levetítve), akkor úgy lennék vele, hogy örülök neki, hogy boldog. Nem esnék emiatt kétségbe, és "nem omlana bennem össze egy világ".
2013. márc. 9. 23:49
18/19 anonim válasza:
Hadd kérdezzem meg: minek kérdezel bármit? Írtam levelet, magasról tettél rá. Akkor oldd meg a gondjaidat egyedül.
2013. márc. 12. 19:49
19/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, melyik levelet írta, de elnézést, ha urambocsá' nem tudtam azonnal visszaírni,rt nem vagyok járatos az oldal használatában. Azt meg nem tudom, hány éves lehet, de így ismeretlenül a számon kérő hangnemet, meg a tegezést szerintem hagyja meg a barátainak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!