Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj ha egy apának tetszik...

Az baj ha egy apának tetszik a lánya (sokszor megnézi a csini kis alakját és a formás kis popsiját)?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 14:24
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

mit számít!! csak hagyja magát!!

komolyra fordítva, mivel férfi vagy, vannak ösztöneid, meglátsz egy jó nőt, akinek jó az alakja, feneke, természetes hogy egyből az jön le, hmm de jó csaj, mindegy, hogy az a te lányod, vagy a szomszéd mari néni lánya...

ahogy írta itt valaki, attól leszünk emberek, ha az ösztöneinket normális korlátokon belül tartjuk, tehát ha eljátszadozol a gondolattal, mi lenne ha, akkor nagyon nagy baj, ha csak simán megjegyzed, hogy a lányod egy jó nő, mert jó se_e van, vagy jó melle miért lenne baj? :D

egyes kommentelők úgy látom még a 19. században élnek, és véresen komolyan vesznek 1-2 szót...

nekem is megmondta anyám mikor 10 éves kosárlabdás pályafutásom közepén voltam, hogy jó seggem van (nem lány vagyok :) nincs abban semmi mint ahogy egyesek írták, egyenesen undorító....

2013. márc. 17. 11:56
 32/32 anonim ***** válasza:
Ha áll a cerka is az már bizony baj.
2016. nov. 25. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!