Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj ha egy apának tetszik...

Az baj ha egy apának tetszik a lánya (sokszor megnézi a csini kis alakját és a formás kis popsiját)?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 14:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%
IGEN, AZ BAJ!!!!!!!!!
2013. márc. 9. 19:38
 12/32 anonim ***** válasza:
86%
Ha szépnek tartja, az nem baj. De ez a megfogalmazás nálam már kivágja a bizrosítékot. Ilyen stílusban azokról a nőkről beszél egy férfi, akiket az ágyába vinne... undorító, hogy vki a lányáról így beszél.
2013. márc. 9. 22:29
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Tarthatja szépnek, de nem azt írtad, hogy aranyos kis pisze orra van, vagy hatalmas kerek szemei, hanem az alakjára meg a fenekére... ez gáz.
2013. márc. 9. 22:44
 14/32 anonim ***** válasza:
89%

3-as vagyok, megmondanátok, hogy miért lettem lepontozva, holott kb. ugyanazt mondtam, mint az első?? aki meg 100 %-os választ adott.

Azt akartam kifejteni, hogy beteg az az apa, aki a lányára másképp néz, úgy, mint férfi, és nem mint apai büszkeséggel, hogy szép nő lett a lányomból, és beteg az is, aki egy ilyen megjegyzés mögött mást lát, mint ami!

2013. márc. 9. 22:56
 15/32 anonim válasza:
Velem is. 24/F
2013. márc. 10. 00:32
 16/32 anonim válasza:
Attól függ, hány éves a lány. Ha 3-4-5 akkor aranyos, apai büszkeség van benne. Ha 18-20, akkor már gáz!
2013. márc. 10. 07:27
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
A férfi férfi marad, sajnos.
2013. márc. 10. 13:32
 18/32 anonim ***** válasza:

az embernek tettszett saját gyermeke saját unokája, mint valaki én belőlem, én általam született, rám hasonlít gondolattal.

De csak bizonyos korig illik ezt ki is mondani. Dicsérem a kis unokám aki 12 éves fiú, szép vagy jól áll a hajad, elegáns vagy abban a ruhában-- megsimogatom a fejecskéjét és megpuszilom az arcocskáját... mert tudom hogy ezt várja tőlem.. ettől lesz több önbizalma.

De hiába tettszik a nagyobbik 18 éves fiú unokám, neki legfeljebb annyit mondok, csinos ez a ruhád, jól mutatsz benne, klasszul nézel ki, és megsimogatom, vagy megpuszilom a feje búbját vagy meglapogatom a hátát. De ennél tovább soha nem megyek már azért se, mert Neki lenne kellemetlen. Ha Ő akar, úgy is magához ölel-- néha meg is teszi... de sajnos már csak a mellkasáig érek,-- fejemre nőnek a csudába is!!

szóval kérdező az olyan apa aki nem képes különbséget tenni kicsi lányka és felnőtt lánya között és egyes testrészeit leltározza, az enyhén szólva is primitívségre vall.

2013. márc. 11. 20:50
 19/32 anonim ***** válasza:
Ja míg el nem felejtem-- ha netán megmarkolná azt a popsit, vagy a felső két domborulatodat akkor nyugodtan kérd ki magadnak, állítsd le szigorúan hogy kapjon már a fejéhez! ha akkor se hagyja abba primitív viselkedését, akkor pedig jól pofán kell csapni!
2013. márc. 11. 20:57
 20/32 Titii68 válasza:
Nem betegesebb mint az amikor az anyuka mondja a fiáról, hogy " milyen stramm sportos férfi lett a fiából". Az beteges aki ezt félreérti, vagy egyáltalán elferdíti. Persze ha más jelei is vannak, hogy nem értheti csak "úgy",akkor nem beteges hanem beteg.
2013. márc. 13. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!