Az baj ha egy apának tetszik a lánya (sokszor megnézi a csini kis alakját és a formás kis popsiját)?
3-as vagyok, megmondanátok, hogy miért lettem lepontozva, holott kb. ugyanazt mondtam, mint az első?? aki meg 100 %-os választ adott.
Azt akartam kifejteni, hogy beteg az az apa, aki a lányára másképp néz, úgy, mint férfi, és nem mint apai büszkeséggel, hogy szép nő lett a lányomból, és beteg az is, aki egy ilyen megjegyzés mögött mást lát, mint ami!
az embernek tettszett saját gyermeke saját unokája, mint valaki én belőlem, én általam született, rám hasonlít gondolattal.
De csak bizonyos korig illik ezt ki is mondani. Dicsérem a kis unokám aki 12 éves fiú, szép vagy jól áll a hajad, elegáns vagy abban a ruhában-- megsimogatom a fejecskéjét és megpuszilom az arcocskáját... mert tudom hogy ezt várja tőlem.. ettől lesz több önbizalma.
De hiába tettszik a nagyobbik 18 éves fiú unokám, neki legfeljebb annyit mondok, csinos ez a ruhád, jól mutatsz benne, klasszul nézel ki, és megsimogatom, vagy megpuszilom a feje búbját vagy meglapogatom a hátát. De ennél tovább soha nem megyek már azért se, mert Neki lenne kellemetlen. Ha Ő akar, úgy is magához ölel-- néha meg is teszi... de sajnos már csak a mellkasáig érek,-- fejemre nőnek a csudába is!!
szóval kérdező az olyan apa aki nem képes különbséget tenni kicsi lányka és felnőtt lánya között és egyes testrészeit leltározza, az enyhén szólva is primitívségre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!