Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj ha egy apának tetszik...

Az baj ha egy apának tetszik a lánya (sokszor megnézi a csini kis alakját és a formás kis popsiját)?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 14:24
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
Annak tudatában, hogy rengeteg családon belüli szexuális bűncselekmény zajlik nap mint nap, az a véleményem, hogy : igen, ez baj. mivel számomra a kérdésben leírt " csini kis alakja és formás kis popsija" undorítóan pedofílnek hangzik, számomra nem egyértelmű, hogy ez ártatlan. remélem, ez a kislány megússza az "apai szeretet".
2013. márc. 14. 08:02
 22/32 anonim válasza:
100%

A megfogalmazás alapján nagyon nagy baj!

Egyet kell értsek az előttem szólóval!

2013. márc. 14. 10:34
 23/32 anonim válasza:
100%
Ha "így" nézel a lányodra jobb ha elmész pszichiáterhez, és ezt most őszintén mondom,nem bántásból.
2013. márc. 14. 10:36
 24/32 anonim válasza:
Ez a kérdés ,így magában pedofil és vérfertözö.
2013. márc. 15. 09:15
 25/32 anonim válasza:
100%

A beírásokat olvasva remek keresztmetszet rajzolódik ki az "ödipusz"-jelenségről és a vele kapcsolatos véleményekről - jelen társadalmunkban...

(Emlékeztetőként, a freudi életműben az oidipus-komplexus a szülő és a saját gyermek közti nemi érdeklődést taglalja... Utalva a mitológiai Oidipus királyra, aki bonyodalmak közepette megdugta a saját anyját...)

7köznapi értelemben a szülők és a másnemű gyermekeik szexuálisan is hatnak egymásra, a szülő az első mintakép lehet a gyerkőc későbbi partnerkapcsolataiban.

Igen meghatározó, de mindig felülírható minta, ha valami nem stimmelt a családban...

Egy apa egészséges önbizalmat adhat a lányának, ha kifejezi iránta a megbecsülését. Ugyanígy az anya is a fiának, ha bátorítja, tiszteli és végül útjára is engedi. (Hiszen ez a cél: harmónikus, örömteli emberpéldányok kirepülése a családból...)

Mivel az ember több, mint ösztönlény, a legnagyobb vívmánya, ha az ösztönös késztetéseit (állati energiáit) átalakítja ajándékká a szeretett személy számára!

2013. márc. 15. 10:00
 26/32 anonim ***** válasza:

"csini kis alakja és formás kis popsija" undorítóan pedofílnek hangzik"

Pont nem pedofilnak hangzik; a pedofiloknak a kicsi gyerekek "tetszenek", akiknek nincs csini alakja meg popsija.

2013. márc. 15. 11:39
 27/32 anonim ***** válasza:
Bocsi előző, de a pedofilnak a pólyás kórtól a kamasz korig, vagy is az ártatlanság koráig terjed a figyelme és a kívánalma, egy a lényeg, még gyermekien tiszta és naiva legyen azt tehesse vele amit csak akar a perverz vágyait követve.
2013. márc. 15. 16:06
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem írok olyat, amiben nem vagyok biztos. A pedofilnak a nemileg éretlen gyerekek "tetszenek". Pubertáskor előtti gyerekek.
2013. márc. 15. 17:50
 29/32 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon durva. De tényleg a megfogalmazástól is függ, ez így ebben a formában 5 év letöltendő, de ha egy apa azt mondja a lányának, hogy nagyon szép, az aranyos és kedves. Ha a testét dicséri,ráadásul így, ott már van valami stikk. Szerintem. Legyen büszke a szép lányára, de ne nézegesse a fenekét.
2013. márc. 16. 09:53
 30/32 anonim válasza:
Szerintem elmebeteg vagy ember! Az oké, hogy megdicséred lányod, de ez a (csini kis popsi) ez már beteges!! Szerintem kösd fel magad és elmúlik a problémád!!
2013. márc. 16. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!