A férjem a minap bevallotta, hogy majdnem megcsalt, tanácstalan vagyok, mit tehetnék?
Köszönd meg, hogy őszinte volt.
Aztán beszéljétek meg miért csókolózott?
Mondjuk ha felmész valakihez zárat szerelni akkor nem úgy lépsz be az ajtón, hogy ha megcsókol akkor állon vágom.
Nem dugni ment, hanem szerelni.
Természetes, hogy nem kell bagatellizálni az ügyet, mintha semmi nem történt volna, de a megbocsátás egészen más dolog...
Ott a hiba, hogy egy olyan világba kerültünk, ahol a nem működő dolgokat divat lett kidobni és lecserélni. Legyen szó akár házasságról, akár egy elromlott hűtőgépről... Végső soron az agyonszennyezett Földünk is ennek a mentalitásnak köszönhető...
Vagy az esküvőn kimondott "jóban rosszban" csak az első nagyobb rosszig érvényes? Vagy lehet, hogy én nem olvastam az apró betűs részt a lap alján??
UI: Amint az látszik, kissé konzervatív felfogású vagyok. Nyugodtan lehet dobálni a köveket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!