Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem a minap bevallotta,...

A férjem a minap bevallotta, hogy majdnem megcsalt, tanácstalan vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Ráadásul a barátnőmmel... "barátnőmmel", aki áthívta magához, "zárat"szerelni. Ez a nő szexmániás, állandóan d.ghatnékja van, mindig mással, de azért azt nem gondoltam volna, hogy a férjemnél is bepróbálkozik. Csak a férjem verzióját hallgattam meg, a "barátnő" verziójára igazából nem is vagyok kíváncsi, illetve nem tudom, nem tudom mit tegyek. Nagyon ideges vagyok és legszívesebben mennék és kiszaggatnám az összes haját :( a férjem azt állítja, már amikor odaért, tangában és kivágott topban fogadta !!!!!!!!!!! aztán megcsókolta a férjem, ő pedig hagyta ............... és le is tapizta............... Nagyon kellemes volt ezt végighallgatni...De aztán mikor, elkezdte volna levenni a férjem nadrágját, ő észbekapott, hogy hoppá nekem van egy feleségem, aki otthon vár, és akit szeretek. Mindezt sírva adta elő, de nem tudott meghatni, annyira ideges lettem, mert számomra ez is megcsalás, még ha nem is történt semmi szexuális. Elküldtem, legalább egy kis időre, amíg gondolkozni tudok. Szeretem és nagyon fáj, és az is, amit a barátnőmnek hitt nőszemély tett. El sem tudom hinni, azt tudom, hogy őt nem érdekli, ha valakinek van valakije, de hogy pont velem is képes megtenni?????
2013. márc. 8. 16:09
1 2 3 4 5 6
 41/53 Bence_ ***** válasza:
25%

Köszönd meg, hogy őszinte volt.

Aztán beszéljétek meg miért csókolózott?

Mondjuk ha felmész valakihez zárat szerelni akkor nem úgy lépsz be az ajtón, hogy ha megcsókol akkor állon vágom.

Nem dugni ment, hanem szerelni.

2013. márc. 8. 20:11
 42/53 anonim ***** válasza:
88%
Én azt nem értem, ha eddig is tudtad, hogy szexmániás, meg egy kicsit hibbant a nő, akkor mégis minek barátkozol vele?
2013. márc. 8. 20:55
 43/53 anonim ***** válasza:
56%
Magamból indulok ki: soha nem tudnám megcsalni akit szeretek (akkor sem csalnám meg a párom, ha utálom, vagy ha már nem szeretem de még együtt vagyunk, volt példa ilyenre). De nem egyszer belegondoltam már, hogy mi lenne, ha hasonló helyzetbe kerülnék mint a férjed. Hogyan reagálnék? Nagyon remélem, hogy szöknék a helyszínről, mint a forrázott macska. Úgy gondolom, hogy ezt tenném, de néha kételkedek önmagamban remélem jogtalanul. Ezért, ezt tudva, hogy velem is megeshet ilyen helyzet, megbocsájtanék. Szerintem ez az ember téged igazán szeret, tisztel.
2013. márc. 8. 20:59
 44/53 A kérdező kommentje:
Mert gyerekkorom óta barátnőm, akkor még nem volt ilyen természetesen. Azért meg nem szakítottam meg vele a kapcsolatot(eddig), mert ilyen lett, attól szerettem és ... és azt hittem a barátságunk többet ér ennél.
2013. márc. 8. 21:01
 45/53 anonim válasza:
58%

Természetes, hogy nem kell bagatellizálni az ügyet, mintha semmi nem történt volna, de a megbocsátás egészen más dolog...

Ott a hiba, hogy egy olyan világba kerültünk, ahol a nem működő dolgokat divat lett kidobni és lecserélni. Legyen szó akár házasságról, akár egy elromlott hűtőgépről... Végső soron az agyonszennyezett Földünk is ennek a mentalitásnak köszönhető...

Vagy az esküvőn kimondott "jóban rosszban" csak az első nagyobb rosszig érvényes? Vagy lehet, hogy én nem olvastam az apró betűs részt a lap alján??

UI: Amint az látszik, kissé konzervatív felfogású vagyok. Nyugodtan lehet dobálni a köveket...

2013. márc. 8. 23:15
 46/53 anonim ***** válasza:
12%
utolsó jobb lett volna ha elmész apácának.
2013. márc. 9. 11:36
 47/53 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, végül hogyan döntöttél? Megbocsátottál?
2013. márc. 11. 19:49
 48/53 A kérdező kommentje:
nem, legalábbis még nem.. A "barátnőnek" nem fogok, őt nagyon kiosztottam, majd bocsánatot kért, de az nem érdekel, őt lesz.rom. A férjemnek még van mit bizonyítania, de még nins minden veszve.
2013. márc. 11. 23:17
 49/53 anonim válasza:
54%
Arra nem gondoltál, hogy a férjed a "zárszerelés" mögött sejtett valamit? Vagy, hogy azért mesélte el gyorsan a történteket, hogy ezzel megelőzze a barinőt, és az övé legyen az egyedüli "hiteles" nézőpont?
2013. márc. 16. 13:57
 50/53 anonim ***** válasza:
Uhh undorritoak a emberek, ez megint beigazolodott. Azert szerintem nem kellett volna se megcsokolnia, se letapiznia... aztan ki tudja meg mi minden tortent, csak elmondta, nehogy a baratno elmeselje a lehetseges B verziot... Ne legyen igazam!
2013. márc. 23. 22:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!