Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem a minap bevallotta,...

A férjem a minap bevallotta, hogy majdnem megcsalt, tanácstalan vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Ráadásul a barátnőmmel... "barátnőmmel", aki áthívta magához, "zárat"szerelni. Ez a nő szexmániás, állandóan d.ghatnékja van, mindig mással, de azért azt nem gondoltam volna, hogy a férjemnél is bepróbálkozik. Csak a férjem verzióját hallgattam meg, a "barátnő" verziójára igazából nem is vagyok kíváncsi, illetve nem tudom, nem tudom mit tegyek. Nagyon ideges vagyok és legszívesebben mennék és kiszaggatnám az összes haját :( a férjem azt állítja, már amikor odaért, tangában és kivágott topban fogadta !!!!!!!!!!! aztán megcsókolta a férjem, ő pedig hagyta ............... és le is tapizta............... Nagyon kellemes volt ezt végighallgatni...De aztán mikor, elkezdte volna levenni a férjem nadrágját, ő észbekapott, hogy hoppá nekem van egy feleségem, aki otthon vár, és akit szeretek. Mindezt sírva adta elő, de nem tudott meghatni, annyira ideges lettem, mert számomra ez is megcsalás, még ha nem is történt semmi szexuális. Elküldtem, legalább egy kis időre, amíg gondolkozni tudok. Szeretem és nagyon fáj, és az is, amit a barátnőmnek hitt nőszemély tett. El sem tudom hinni, azt tudom, hogy őt nem érdekli, ha valakinek van valakije, de hogy pont velem is képes megtenni?????
2013. márc. 8. 16:09
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
3%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

tessék, nők, csak ti lehettek ennyire madarak.

2013. márc. 8. 17:12
 22/53 anonim ***** válasza:
83%

Egy korábbi párkapcsolatomban velem is történt olyan, hogy egy ismerősöm odalépett hozzám egy buliban és megcsókolt. Annyira váratlanul ért, hogy először nem is csináltam semmit. Úgy értem, hogy nem csókoltam vissza és nem is löktem el magamtól abban a pillanatban, csak 2 másodperccel később mikor felocsúdtam a döbbenetből.

Én megbocsátanék neki. Tény, hogy hagyta magát egy ideig, de aztán észbekapott, hogy mi történtik, hazament hozzád és őszintén bevallotta.

A barátnővel pedig többé szóba sem állnék, és megmondanám a férjemnek, hogy rendben, történtek elfelejtve, de soha többet ne menjen annak a nőnek a közelébe, ő is kerülje a társaságát. Szerintem ez egy teljes érthető kérés, és szó nélkül teljesítené ezt.

22N

2013. márc. 8. 17:21
 23/53 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező,

Itt komoly vita alakult ki, a férjed is tapizott, vagy csak őt tapizta le a csaj? Mert az sokat változtat a felálláson...

2013. márc. 8. 17:29
 24/53 anonim ***** válasza:
32%

"aztán megcsókolta a férjem, ő pedig hagyta ...... és le is tapizta...... "

szerintem egyértelmű

hagyta és letapizta. én dobnám.

2013. márc. 8. 17:31
 25/53 A kérdező kommentje:
Igen, látom, most olvastam, a belinkelt kérdést is. Igen, a férjem tapizta le!!! Ezért is nem értem miért írják, hogy ez nem megcsalás, meg főzzek neki, ilyenek. Talán inkább neki kellene a kedvemben járnia szerintem, de nem most, mert egyelőre nem vagyok rá kíváncsi. Itt a többség azt mondja, ez nem megcsalás, és bocsássak meg, de egyelőre nem tudták megváltoztatni a véleményem.:S
2013. márc. 8. 17:33
 26/53 anonim ***** válasza:
44%

Azért írták,mert félreértették, hogy a nő tapizott.

Majd legközelebb meg aktus után fog eszébe jutni,hogy hopp nekem feleségem van otthon..

főzne neki a f*szom.

2013. márc. 8. 17:35
 27/53 anonim ***** válasza:
32%

Ebben az esetben félreértettem, így már minden jogod megvan haragudni. Én (és szerintem még többen) azt hittem, hogy őt letámadták, ő pedig elutasította. Így már nem lehet a meglepődés számlájára írni, hiszen az ember hirtelen tanácstalanságában nem fogdossa meg kicsit a másikat.

Hagyd szenvedni egy ideig, ha megbocsátasz neki. Remélhetőleg bűntudata van.

2013. márc. 8. 17:36
 28/53 anonim ***** válasza:
42%

Megértem, hogy rosszul esik neked, (egyszer az én barátomat is lesmárolta vmi random csaj) de gondolj arra, hogy lepattintotta a nőt és elmondta neked. Amennyi hisztit eddig elkövettél az oké, hiszen csalódott vagy és zavarodott. Ha rám hallgatsz, akkor ma felhívod egy igazi barátnődet, vérmérséklettől függően, filmeztek, megisztok 1 üveg bort, körmöt lakkoztok, vagy bármi csajos jöhet. Utána jól kialszod magad és újragondolod ezt az egészet.

Máshogy fogod látni a világot, amikor a pillanatnyi dühöd elszáll és arra is tudsz majd gondolni hogy a férjed szeret téged.

Egy ismerősöm mondott nekem még egy egész jó dolgot a megcsalásról: Szerinte nem az az igazi megcsalás, amikor lesmárolsz egy random gyereket péntek este a buliban és soha többé nem gondolsz rá, mert az nem jelent neked semmi. Ezt azért nem teszed, mert fájna annak akit szeretsz, de elvileg egy ilyen után működik a kapcsolat, hiszen szereted a párod, akarod azt a kapcsolatot. Ott kezdődik a nagy baj, amikor valaki másnak adtad a gondolataid/fantáziád. Innen nincs visszaút, hiszen minden hazugsággá válik, amit teszel az eredeti kapcsolatodban, hiszen nem is akarod azt, csak valamilyen megfelelés miatt tartod meg.

2013. márc. 8. 17:37
 29/53 anonim ***** válasza:
58%

Csak nem értem, hogy miért kérdezed, ha Te már eldöntötted hogy mit fogsz/mit nem fogsz csinálni, és megvan a saját véleményed és nem is érdekel a többieké. Talán csak nem sajnáltatni akarod magad, és hogy mindenki szidja a férjedet/a férfiakat??

Én is nő vagyok, de nem venném megcsalásnak. Nálam a megcsalás inkább érzelmi töltetű, minden egészséges férfi így reagált volna.

2013. márc. 8. 17:55
 30/53 anonim ***** válasza:
75%
Volt egy gyenge pillanata, végül is a barátnőd keményen rámászott, mégis visszavonulót fújt és elmesélte. Ha a barátnőd izgató, jó nő, sok pasi meg se állt volna. Igen, bocsáss meg neki. Ha otthagyod, akkor egy pasival se gyere össze, mert sok pasi Igy reagált volna.
2013. márc. 8. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!