Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várjátok már az elfelejtett...

Várjátok már az elfelejtett nőnapos kérdéseket? :D

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 09:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy elfelejtettem, mert jelenleg beteg a gyerkőc, úgyhogy kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy nőnapozzak, de a férjem felköszöntött (szerintem este virág is lesz). :) Ezen kívül a férfi kollégáim is kitettek magukért 3 csokit kaptunk mi lányok ma eddig. Pedig ez a munkahelyemen nem igazán jellemző. :) De amúgy aki szerintem várja, de nem kap, annak valóban rosszul eshet, persze ilyenkor nem mindegy az előzmény sem.
2013. márc. 8. 11:59
 12/17 anonim ***** válasza:
ma 11:41: Nem történt semmi, megköszöntem szépen és kész. Nem is ez volt a kérdésem célja, hanem az, hogy nem ünneplek nőnapot, így viszont mégis minden évben megünneplem. :)
2013. márc. 8. 12:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát én meg sosem jutok eszébe senkinek, de nem halok bele :)
2013. márc. 8. 12:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Én hazaérkezve jöttem rá,hogy nőnap van . Eddig azt hittem csak 6.-a van és a suliban előre ünnepeljük az egészet, mert vasárnapra esne :D
2013. márc. 8. 12:39
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

Pedig szép gesztus ez a nőnap. Sokkal értelmesebb, mint a valentin nap.

Persze máskor is lehet virágot adni, de ma mégis tegyünk ki magunkért uraim és vegyünk a nő rokonoknak és a barátnőnek/feleségnek!

28F

2013. márc. 8. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
80%
Hát akkor tegyél ki magadért!
2013. márc. 8. 13:13
 17/17 anonim ***** válasza:

már délelőtt láttam a kérdést, de gondoltam előbb elmegyek dolgozni, aztán majd megírom a tapasztalatokat :)

nos, a munkahelyemen 2kor állt a főnök az asztalnál, és önkiszolgáló nőnapi virágosztást rendezett. opcionális puszival megspékelve :)

állítólag délelőtt az irodaház színeiben megjelentek baromi jóképű csávók és gazat osztottak a nagyérdeműnek. erről lecsúsztam a délutános műszakom miatt.

kb 5kor elkezdtem dumálni a párommal whatsappon és egy nagyon szellemes mondattal reagált a nőnapra: Drágám, idén nem ünnepeljük a Zoltán napot :D

apropó, egyik főnököm Zoli, neki boldog nőnapot kívántam.

apropó2: felhívott a volt szeretőm, de már eleve úgy köszöntem be neki a telefonba, h boldog névnapot, mivel neki tegnap volt :D persze nem úsztam meg a köszöntést :)

fuckyeeeah nőnap! :D

2013. márc. 8. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!