HELP! Vajon mi lesz ebből? Nem tudom, h mi van : S
Van egy bátyám, aki csak a féltesóm. Több, mint 10 évvel idősebb nálam, és sokáig nem is találkoztunk. Tavasszal megkerestem, és néhányszor találkoztunk, de aztán nem, viszont nemrég megint összefutottunk, azt mondta, majd hív, és találkozunk. De ezt már mondta, és akkorsem lett belőle semmi. És nekem csak az a bajom, h ha vmi baja van velem, azt nyíltan mondja meg, és ne ígérgessen!! Viszont vszeg azért nem keresett nyáron, mert anyámmal van baja. Ha ez a probléma már alaptalan, akkor van rá esély, h legyen vmi kapcsolatunk? mert én nagyon szeretném! vagy most is csak a szája fog járni?
Lécci segítsetek!
Nektek, ha azt mondják kapcsolat egyből a szex ugrik be?
Ő ezt egy szóval sem említette, Én úgy vettem ki, hogy csak egy normális viszonyt próbál kialakítani kettejük között, ha már elvégre a bátyja, és gondolom ezét tette fel ezt az egyéb kategóriába.
Ha tényleg erről van szó, és komolyan gondolod, akkor szerintem utoljára hívd fel Te, és ezúttal kérdezz rá őszintén a dolgokra, és ha nemleges választ kapsz, mert ennyire nem bírj anyádat akkor fogadd el, Te tényleg skat próbálkoztál.
látom, az első két válaszoló kicsit félreértette a kérdésemet...
mivel tíz évig nem láttam, sztem normális ha szeretnék vele egy TESTVÉRI viszonyt...
mivel nincs családom, ezért jólenne, ha legalább egy emberre azt mondhatnám, h családtag...
az utolsó válaszolónak köszönöm szépen, sztem ez lesz
várom a további véleményeket !
A testvér mégis csak testvér és szerintem is próbálj meg mindent a jó kapcsolatért, hogy rajtad ne múljon. De ha ő nem akarja akkor tovább ne erőlködj.
Kérdezd meg tőle, hogy ő tényleg akarja-e, hogy tartsátok a kapcsolatot vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!