Vajon ebből kialakulhat ciszta?
Figyelt kérdés
Elmentem nőgyógyászhoz voltam rákszűrésen és ulthangos vizsgálaton is. Az ultrahangos vizsgálaton a jobb mellemet nézte majd a balt és mondta hogy ott több most a mirigy de nem lát semmi rendellenességet, de ezekeből kialakulhat ciszta, ha a mirgyek igy megsokszorozodnak és mondta hogy most nincs semmi baj de azért jöjjek vissza fél év múlva kontrollra. Én azóta nagyon félek csináltam önvizsgálatot is nem látok semmi elváltozást én se csak az a mellem egy kicsit nagyobb mint a másik olyan mintha ilyen kis golyó lenne mind a két mellemben ez mi amugy a mirigy?meg nem tudom hogy az befolyásolja e hogy a 14. napon mentem el szval nekem vhogy akkor van a tüszőrepedés mert olyan 28,29 napos nekem egy ciklus most lehet hogy a hormon befolyásolja nagyon elkezdtem most parázni meg most legyek igy fél évig hogy lehet kialakul vmi meg mi az a két olyan mint a golyó a mellemben. most eléggé félek2011. aug. 5. 14:11
1/1 anonim válasza:
Nyugodj meg! Mirigy: tejmirigy, ez minden nőnek van. Hogy most megsokszorozódott az egyikben, az kb semmit nem jelent. Terhesség alatt is megsokszorozódik, na és? Akkor mi van? Ciszta persze kialakulhat, de ha kialakul, akkor sincs semmi, ez egy jól gyógyítható dolog, nem rák. Egyszerűen menj vissza fél év múlva, semmi más dolgod nincs, se félni valód. Persze az önvizsgálatot havonta végezd el, az nem árt. :) Hány éves vagy különben? Az orvos is elég érdekes, nem tudom miért kellett így megijesztenie... Nyugi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!