Megtilthatja a férjem, hogy az édesanyámhoz elvigyem a gyermekeimet?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 13:13
11/15 anonim válasza:
Mi az, hogy megtilt valamit, ki ő az Atyaúristen? Szabad ember vagy, azt csinálsz amit akarsz, nem kell hozzá az engedélye! Én nekem ha lesz férjem nem fog nekem megtiltani semmit az biztos!
12/15 anonim válasza:
Utolsó, ilyen feminista hozzáállással nem csodálom, ha nem lesz férjed.
Nem azért, mert jogában állna bármit megtiltani.
13/15 anonim válasza:
Nem.De ha hagyod,hogy megtiltsa akkor hülye vagy.Persze,ha extrém helyztet van,alkoholista nagymama,idegbeteg,közveszélyes nagymama stb. az más.
14/15 anonim válasza:
az már régen rossz, ha bizonyos dolgokat megtilt. mégis mire hivatkozik? gondolom ha olyan problémás lenne anyud, akkor te sem vinnéd hozzá a gyerekeket.
ne hagyd, h manipuláljon, érzelmileg zsaroljon. állj ki magadért!
15/15 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy egy normális házasságban egyik fél se parancsol a másiknak, és nem tilt meg semmit. Hanem leülnek megbeszélik, javaslatokat tesznek. A nagyszülőknek is joguk van látni az unokákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!