Mit tegyek? Már nagyon unom, hogy a férjem volt sógóra bontogatja a postám, mert a testvére postáját intézi, és az Ő neve ugyanaz, mint az enyém.
Akkor ezentúl a kérdezőnek kell átadni a jogot, hogy minden nevére szóló levelet ő nyithasson ki.
Biztos vagyok benne, hogy a másik ugyanilyen nevű asszonyka egyből replikázna. :D
Írd össze neki, mely szolgálatóktól érkezett leveleket nem nyithat ki. Függeszd ki jól látható helyre, akkor csak észhez tér. Az ilyen bunkókról simán hihető, hogy annyira retardált, hogy tényleg képtelen megjegyezni néhány nevet.
Legalább ha látja, akkor nem nyitja ki.
Ha meg azután is kinyitja, szabdald szét a ruháit, törj össze minden berendezést a szobájában.
Ha nem akarod hogy a számláid között turkáljanak akkor kérd a számláról való kifizetést. Ami meg postán jön arra meg kerüljön rá a teljes neved keresztnévvel együtt. Mindent el lehet intézni csak akarni kell.
Ha a másik nem képes semmit se csinálni attól még te igen. Főleg ha ennyire zavar. Mondhatod azt, hogy neked van jogod a névhez, de nem hiszem, hogy ez meghatja. A férjednek meg ki kellene állnia melletted és beszélni a kis exével, hogy gondolkozhatna egy kicsit az agyával ha már van. Mivel nem vezet ez a névzavar semmi jóra. Amúgy meg ami az egyik oldalra vezet az a másikra is. Te is visszaélhetsz a névvel. A postájához hozzájutsz, a személyes adataihoz is, mond le a postáját vagy irányítsd át. Egyszer csak megelégeli ő is a posta kavarodást.
Te meg csak annyit mondasz: Jaj az a tiéd volt?? Azt hittem nekem jött és mivel nem volt rá szükségem és nem is igényeltem (mivel pl neten intézed) ezért lemondtam. Azt hittem még nem álltak át. Bocsi nem volt szándékos..... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!