Januárban váltam el a páromtól, a napokban van a születésnapja, küldjek neki sms-ben sz. Napi jókívánságot, vagy ne?
Figyelt kérdés
Nem tartom vele a kapcsolatot. Nem neheztelek rá, már kibosszankodtam magamat.
Lehet, hogy hülyeség ez a részemről, de mégis tanácstalan vagyok.
2009. szept. 12. 19:41
11/17 A kérdező kommentje:
Küldenék, mert jó érzés figyelmesnek lenni, és mert sok boldog évet kaptam tőle. (szív)
Nem küldenék, mert kitolt velem és fájdalmat okozott. (ego)
2009. szept. 12. 20:15
12/17 anonim válasza:
Ne küldj. Én legalábbis nem küldenék. Megkérdeztem a páromat, ő sem küldene.
13/17 anonim válasza:
en meg kuldenek neki foleg ha van kozos gyereketek is!!
14/17 anonim válasza:
Szia!
Persze, hogy küldj! És a névnapjára is, meg a (volt) esküvői évfordulótokra , meg bármire , amire lehet....Válás után mi sem természetesebb, főleg ha nem tartod vele a kapcsolatot. És ha majd lesz új párod, közösen írjátok alá! Be szép.....:) Hihetetlen!! Figyelmességből?!:)
15/17 A kérdező kommentje:
Ez tetszik, kedves 20:38as. :-)))
2009. szept. 12. 20:54
16/17 anonim válasza:
"Nem tartom vele a kapcsolatot." Akkor NE! Egy csomó félreértést szülne a dolog. Ha ő se keres, Te se tedd. Szerintem megalázó, és nem is akármilyen balhét válthatsz ki evvel, ha van barátnője. Jól érzem, hogy Te még a szíved mélyén nem zártad le ezt a kapcsolatot Kedves kérdező?
17/17 A kérdező kommentje:
Rendben, Nem küldők neki.
Köszönöm mindenkinek a szíves segitséget.
2009. szept. 12. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!