Januárban váltam el a páromtól, a napokban van a születésnapja, küldjek neki sms-ben sz. Napi jókívánságot, vagy ne?
Nem tartom vele a kapcsolatot. Nem neheztelek rá, már kibosszankodtam magamat.
Lehet, hogy hülyeség ez a részemről, de mégis tanácstalan vagyok.
Ez teljesen normális, szerintem egész nyugodtan.
Kedves, figyelmes gesztus, ennyi :)
Két eshetőség van:
1, Ezt Ő annak veszi ami, nem többnek.
2, Többnek veszi.
Másodiknak két al-esete van:
2/a, Te ennek örülsz, mert ezt akarod.
2/b, Te ennek nem örülsz.
Válaszd ki, hogy mit szeretnél, és annak fényében küldj SMS-t! (Ha nem akarod, hogy többnek vegye, de úgy ismered, hogy többnek fogja venni; ne küldj, mert gubanc lesz!)
Szerintem nem veszi többnek, mint ami.
Racionálisan nem érdemli meg a jó kívánságot vs illedelmességre, figyelmességre neveltek, és arra, hogy ha más bunkó is, én maradjak kedves.
Ezért nem tudok dönteni.
Akkor egyértelműen küldj!
Hiszen ezzel magadnak teszel jót, TE fogod jól érezni ettől a gesztustól magad. Amúgy miért NE tennéd? Ebben nincs semmi megalázó a számodra, vagy egyéb negatívum.
Ez nem illedelmesseg es nem is figyelmesseg. O a parod volt, es elmult a kapcsolatotok. A parod mas mint egy volt fonokasszony, vagy egy szomszedasszony akik esetleg megsertettek, de te megis figyelembol kuldesz nekik sms-t. Egy hazassag, valas teljesen mas, ott nincs mar figyelmesseg meg semmi amikor elvalnak az utjaink. Szerintem.
De persze az is mas lenne, ha ti tovabbra is baratok lennenek, de itt nem errol van szo.
A ferjed volt, vagy csak a baratod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!