Szerintetek az anyósok hány százaléka van jóban a vejével?
Szerintem nem annyira sok azért, de jóval több, mint amennyio a menyével jóban van. De sztem az emberek nagy része azt hiszi, ő tud mindent a legjobban, és úgyis szembekerül a párja választottjával, ha gyereknevelés, modern dolgok stb. van előtérben. Tehát én olyan 40-50-re saccolnám.
Az én környezetemben elenyésző számban láttam jó anyós-vej kapcsolatot. Csomó idegbeteg anyóssal találkoztam, meg olyannal, aki üvöltve veri az asztalt, ha a veje nem ért vele egyet, hogy "mivel megszültem neked a feleségedet, tisztelned és szeretned kell, és azt kell csinálnod, amit én mondok"... és mindez a férfiakkal szemben. Azt el sem merem képzelni, mi történt volna, ha ezeknek fiuk születik, és nem lányuk...
már kezdtem volna írni, h anyám rajongásig szereti a páromat, mennyire imádja a humorát, és boldog, h ennyire szeretjük egymást.
már bocs, de undorító, alja gusztustalan dolognak tartom ha valaki lefekszik a lánya párjával. az utolsó putrisok meg prolik körében dívik az ilyesmi, a kulturált, normális értékrendű családokban a legrosszabb gondolatukban sem fordul meg.
sajnos hallottam már ilyen történetről, de ott egyik fél sem lehetett százas. ha nem ismerem a feleket, és nem tudom biztosra, h ez megtörtént, akkor simán kamunak gondoltam volna.
hogy lehessen egy jót csámcsogni, leírom: nagy nyaralás, anya-apa, csajszi-pasija. anyuka kb a férje szeme láttára kefélt a lánya pasijával. és utána nem váltak el, hanem minden hepi, éljünk együtt tovább. persze a kiscsaj nem ápol vmi fényes viszonyt az anyjával azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!