Mi a megoldas az en boldogtalansagomra, amihez hozzajarul, hogy kulföldön elek?
Kulföldre költöztem 2000 ben a ferjemmel, de sajnos nem talaltam meg a sajat utam, idokozben el is valtunk, en leptem ki mert az ex agressziv volt es rosszindulatu, van egy kislanyunk , en 36 vagyok,
Van egy egyetemem otthonrol de nem lattam hasznat, mert apam jarattatta ki velem es sose erdekelt a pedagogia, sose lennek hiteles benne. Fogalmam sincs ennyi idosen, hogy mit is szeretnek, roppant szegyellem, de igy van, most eltart az allambacsi hazbert villanyt kajat fizet, es nemi gyerekpenzt.
Persze ez a letminimum, es ki kene talaljam magam de egyszeruen meg pszihologusi segitseggel se jöttem ra mit szeretnek, borzaszto.
Teljesen elzarkozva elek, igaz hozzam se ragaszkodik senki, elozo ferjem el is zart mindenkitol.
Hazaköltözni nem tudok, mert habar a szuleim lakasa az en nevemen van, apam gyulöl engem es kiszekiroz otthonrol, mar egyszer megprobaltam hazaköltözni, de sokat bantott, megelni meg nincs miböl otthon, es mar letettem arrol, hogy hazaköltözzek.
De kulföldre valo se vagyok, elhetetlen vagyok sajnos, es semmire nem megyek, se barataim, se uj kapcsolatom, aggaszto, mondjuk most ez igy jol e is esik, hogy senki nem szekiroz, de azert tudom, hogy ez igy nem maradhat, mi a teendö, azonkivul, hogy ciant iszok?
Nem nelkulözök es a gyerek nalam lakik, ö normalis eletet el, baratkozos
Sokan nem hitelesek abban,amit dolgoznak, de meg kell élni valamiből.
Ha úgy érzed, oda nem vagy való, akkor gyere haza és keress állást, albérletet és élsz itthon, talán régi barátok, ismerősök segítenek. Lehet joban menne az ismerkedés is, mert úgy érzem az érzelmi életed sivárés ebből jönnek a többi gondok.
Szia! Én megmondom Neked, hogy a hazaköltözés felejtős, mert ha legalább emberhez méltón élsz ott, ahol vagy, hidd el, ez az ország itthon 2000 óta akkorát zuhant, mint a Concorde Gonesse-ben. Vagy mégnagyobbat :(
Én elkezdenék a végzettségemnek megfelelő munkát keresni ott, ahol most élsz és elhelyezkedni. Kimondottan csak azt nézve, hogy hová vesznek fel. Tökmindegy milyen munka, hogy maga a munka éppen érdekes-e vagy sem. Ez mindegy. Az új helyen, ahonnan az eddiginél is több pénzed lenne, tehát máris jobban élsz, még új ismeretségek, kapcsolatok is alakulhatnának. Nem kell életed végéig ott dekkolnod, de ki tudja, milyen lehetőség nyílik meg ezáltal. Pl megismersz egy embert, aki mondjuk beajánl valahova. Vagy akár új párkapcsolatra is szert tehetsz. Ez az otthon punnyadás a lehető legkártékonyabb és idővel nagyon megsnyli az ember. Tudom sajnos.
Köszi a valaszokat. Hat igen , emberhez meltoan elek, mert egyedul, emelt fövel elek, senki nem rugdos , senki nem aláz, nem csicskaztat, eletemben eloszor szabad vagyok, itt se apam, se a ferjem nem üt es parancsol. Tehat a hazaköltözes felejtös, mar csak azert is, mert a gyámság sajnos közös.
Munkakat palyazok de sehova nem hivnak es megprobaltam dolgozni itt ott sulikban de sehol nem valtam be
Talan az, hogy most "sivar" az erzelmi eletem nem zavar annyira, ugy erzem beértem lelkileg egy ilyen idöszakra, mert borzasztoan sokat, allatira megkinoztak a kapcsolataim! Habar jolesne idonkent ha tarsam lenne, de elmúlik az erzes hamar, mert ugy erzem egyedul akarok lenni.
Es most nem fog a kinezetem megmenteni, ahogy 22 evesen:-), kutyanak se kellek amugy sem
Ez az , hogy semmit nem akartam , csak hogy mindenki kopjon le, tudom, hogy hulyen hangzik.
Amugy nem is kellek sehova , senkinek, faszra göcsnek se
A gyerekemnek miert hianyoznak, hiszen velem lakik! Talan nem artana figyelmesen olvasni a problemat, mielött valaszolunk!
A gyerekem engem valasztott, velem lakik es nem azert mert szar anya vagyok, gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!