Egyik áll, áshirdetésben ez volt: "nyilatkozat arra vonazkozóan, hogy személyes adatainak a pályázat elbírálásában részt vevő személyek általi megismeréséhez hozzájárul. " ilyen nyilatkozatot honnan szedjek? Van neten minta?
személyi igazolvány száma az miért kell?
akkor végülis word-ben simán középre "nyilatkozat"
Xy(a saját nevem) nyilatkozok hogy adataimat az állás elbírásása alatt az önéletrajzomat megtekinthetik, további személyeknek hozzáférést nem hagyok jóvá
vagy valami ilyesmi(várok 5leteket 2 sort csak ne írjak már:D)
Szerintem annyira gatyi, nem volt kikötve hogy törvény/rendelet alapján kellene csinálnom önéletrajzot ugyh egy sima amerikai tipusút adok be meg akkor ezt a nyilatkozatot, csak nem értem minek kell hiszen tényleg személyes adatoknál annyit írtam hogy kor, név elérhetőségek, ennyi pont elég egyelőre, nem? Majd még írjatok, holnap adnám be
egy önkormányzathoz megyek persze postai úton kell küldeni, nem magas beosztásban
akkor xy(született: kisváros,1922.01.01 anyám neve: Kis Maris) hozzájárulok, hogy személyes adataimat a pályázat elbírálásában részt vevő személyek megismerjék, további személyeknek hozzáférést nem hagyok jóvá.
2012.01.01 nagy maris
akkor ennyi?
most ez ahhoz kell hogy akik elbírálják megnézhetik az önéletrajzomat?????
személyi számomat sehol nem adom meg, csak név elérhetőség, a személyes adatoknál....amerikai tipusút írok gondolom tudjátok hogy mi szerepel benne, Mivel nem volt kikötve hogy rendelet v. törvény alapján kellene csinálni úgy gondolom szabad kezet kaptam ebben
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!