Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akadt ki anya így egy...

Miért akadt ki anya így egy kutya miatt? Mit csináljak, hogy lenyugodjon?

Figyelt kérdés

Szeptemberben találtam a suli közelében egy kutyát,ami ott sétált folyton.Nem bántott senkit,de aki hozzászólt,ahhoz odament és próbált ráugrani és játszani vele,de barátságos volt és látszott,hogy okos.

Néha odaadtam neki a szendvicseimet és elkezdett jönni utánam,de nem hozhattam haza,mert egy 2 szobás lakásba lakunk,nem tudtam volna hová tenni.Még ált. suliban volt egy jó barátom,aki a "nagymenők" társaságába tartozik,mert gazdag a családja,helyes,izmos és biciklizik(szóval minden ribit megfektet).Nem ezek miatt voltam vele jóba,meg mások nem is tudták,hogy barátok vagyunk.8.-ban összevesztünk,mert egyszer ott voltam náluk és teljesen rám nyomult és mikor közöltem vele,hogy nem leszek neki egy újabb kaland,akkor megharagudott.Fél évig nem beszéltünk,de a gimibe is osztálytársak lettünk.

Ő volt az egyetlen,akiről tudtam,hogy tudna segíteni a kutyával kapcsolatban.És segített.Elvitte állatorvoshoz és utána aggódtam,hogy mi lesz vele télen és erre mondta,hogy lehetne náluk,ha az ő kutyáját nem bántja,mert hatalmas a házuk és elférne.

Már ott lakik 4 hónapja kb. a kutyus és már egy ágyba alszanak,szóval jól elvannak.Azóta a sráccal nekem is jobb lett a kapcsolatom,mert gyakran megyek hozzájuk és többször beszélgetünk.Évek óta szeretem,de erről sose beszéltem neki,mert tudtam,hogy nem lenne értelme tönkretenni a barátságunkat és ő úgysem lenne képes tényleg szeretni.

Anya a srácot mindig utálta és most megtudta,hogy megint jóban vagyunk,mert Facebookra feltöltöttem a srác nevébe egy olyan képet,ahol én vagyok a srác bmxén és az a kép címe,hogy "szerelmeim".Anya meglátta és ma egész este kiabált,hogy megint csak ki fog használni és én ezt hagyom meg hogy a srác miatt rontok a suliba és csak a baj van vele.

Utána elmondtam neki az egész kutyás dolgot és emiatt is veszekszik velem,hogy miért nem hoztam ide meg hogy ennyi erővel szedjek össze minden állatot az utcáról,hátha megharap valami majd.Most közölte,hogy soha többet nem akar együtt látni a sráccal,különben kivesz a gimiből és tesz róla,hogy ne lássam többet.De ha idehoztam volna egy akkora kutyát,akkor se tarthattam volna itt,mert kb. kettőt fordulna a szobámba és mindent lesöpörne a polcokról meg az asztalról.Nem egy olyan kutya,aki nyugiba ül egész nap.

Mit csináljak,hogy ne szúrja el ezt az egészet?

Úgy érzem,hogy alakul valami a sráccal,ami több,mint barátság és ha most anya közbelép,akkor vége mindennek.

15L

2013. márc. 4. 21:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak nem akarja belátni hogy lehet hogy normális a srác. Mert tényleg segített neked. A kutyussal kapcsolatban, nem lehet ő olyan rossz. Anyukáddal meg beszélgess erről. Ha csalódsz, akkor csalódsz de a saját károdon kell megtanulnod, nem védhet meg mindig mindentől, főleg hogy még jó is kisülhet ebből az egészből.
2013. márc. 5. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!